náhledy
Kančí roláda s italskou pancettou a kuskusem
Autor: Marek Burza
Rozklepejte kančí plec do rovnoměrného plátu.
Autor: iDNES.cz
Asi ze dvou třetin plňte pancettou, použijte tři až čtyři kusy řapíkatého celeru.
Autor: iDNES.cz
Zavažte roládu kuchyňským provázkem.
Autor: iDNES.cz
Roládu zatáhněte na pánvi a pak vložte do hrnce.
Autor: iDNES.cz
Podlijte vývarem a shora uzavřete alobalem nebo pokličkou.
Autor: iDNES.cz
Doplňte trochou vývaru, přidejte trošku hnědého cukru a pozvolna redukujte.
Autor: iDNES.cz
Orestovanou šalotku podlijte červeným vínem.
Autor: iDNES.cz
Nakonec zahustěte máslem, to použijte i na odstátý kuskus.
Autor: iDNES.cz
Zbytek pancetty a celeru nakonec narychlo opražte na pánvi, použijete ji ke zdobení porce na talíři.
Autor: iDNES.cz