Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Kurzy vaření

Sperma jako hlavní ingredience? V Londýně vzniká netradiční kurz vaření

21.10.2016  15:00
Máte dojem, že na kurzech vaření není nic zajímavého? Pak zbystřete, protože na obzoru je něco zcela netradičního. V Londýně se totiž chystá nový kurz pro kuchaře experimentátory. Podmínkou je...  celý článek

VIDEO: Nejlepší šéfkuchaři v jedné kuchyni na festivalu Chef Time Fest

23.1.2015  14:17
Není normální, aby se v jedné kuchyni během jediného večera setkala smetánka českých kuchařů jako při právě probíhajícím gastrofestivalu Chef Time Fest.  celý článek

VIDEO: Hruškovi jeho peníze nezávidím. Ale nechápu to, říká Pohlreich

18.12.2014  12:55
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich na úspěch Ládi Hrušky s jeho kuchařkou levných receptů nežárlí. Nechápe ale, proč takové knížky vůbec vycházejí. Pohlreich, který si jindy nebere ve svých vyjádřeních...  celý článek

Cibuláda k masu i sýrům, jak ji připravit krok za krokem

30.7.2013  0:00
Delikátní marmeláda z červené cibule a vína je skvělá k masu, sýrům, ale i samotná. V lednici vydrží zhruba tři měsíce, můžete ji ale i sterilovat, tím se její trvanlivost prodlouží.  celý článek

Staré knihy doslova k nakousnutí. Jsou potaženy sladkým marcipánem

17.6.2013  0:00
Když dort pro ředitelku liberecké knihovny, tak jednoznačně v podobě knihy. A ne jedné, tři jsou víc. Tak dort pojala cukrářka Markéta Krajčovičová. A protože pracuje zásadně podle předlohy,...  celý článek

VIDEO: Dorty vzbuzující dokonalé iluze. Vznikají dlouho, snědí se hned

4.3.2013  10:03
Vystudovala tvorbu a výrobu skleněných figurek v Železném Brodu, nyní tvoří dorty jako umělecká díla. První dort v životě přitom upekla až své dceři k druhým narozeninám před necelými čtyřmi...  celý článek

Testujeme kurzy vaření: v Ola Kala užijete legraci s nádechem Francie

10.6.2010  0:00
Kombinaci humoru a čerstvých surovin nabídl kurz ve studiu Ola Kala. Krásné prostředí ve stylu francouzského venkova přímo vybízí k tomu, abyste do jídla přidávali hodně vína a bylinek.  celý článek

Testujeme kurzy vaření: v Chefparade začátečníci zdržovali pokročilé

9.6.2010  0:00
Kurzy vaření Chefparade můžete absolvovat za baťovskou cenu 990 korun, vaří se z kvalitních a čerstvých surovin. Kurzy jsou ale určeny spíše pro začátečníky, což může zdržovat ty, kdo jsou dál a...  celý článek

Testujeme kurzy vaření: Kluci v akci nesouhlasí se záporným hodnocením

8.6.2010  0:00, aktualizováno  25.6 15:00
Otestovali jsme pro vás tři z populárních kurzů vaření. Lekce Čerstvé školy vaření pořádaná Kluky v akci z hodnocení nevyšla právě dobře, na konci recenze najdete i reakci Filipa Sajlera, který...  celý článek

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.