náhledy
Grilovaný losos a zelenina s teriyaki marinádou
Autor: Martina Čermáková
Grilovaná zelenina je ke grilované rybě ideální přílohou.
Autor: Martina Čermáková
Marek Fichtner při přípravě grilovaného lososa a zeleniny s teriyaki marinádou.
Autor: Martina Čermáková
Čerstvý zázvor dodá marinádě pikantní příchuť.
Autor: Martina Čermáková
Do teriyaki marinády patří i sojová omáčka.
Autor: Martina Čermáková
Přidejte i citronovou šťtávu
Autor: Martina Čermáková
Připravte si zeleninu na gril.
Autor: Martina Čermáková
Stejnou marinádu dopřejte i zelenině, jen k ní ještě přidejte ústřicovou omáčku.
Autor: Martina Čermáková
A namarinovaný losos i zelenina mohou na grul.
Autor: Martina Čermáková
Lososa i zeleninu průběžně otáčejte. Hlavně rybu negrilujte dlouho, ať ji neusušíte.
Autor: Martina Čermáková
A můžete servírovat.
Autor: Martina Čermáková
Česrtvý koriandr si najemno nasekejte.
Autor: Martina Čermáková
Grilovaného lososa nezapomeňte posypat nasekaným čerstvým koriandrem
Autor: Martina Čermáková
Grilovaný losos a zelenina s teriyaki marinádou podle šéfkuchaře hotelu Kempinski Marka Fichtnera
Autor: Martina Čermáková