náhledy
Težko říct, kolik takových chlebů už Martin na mejdanech připravil.
Autor: Martina Čermáková
Dva chleby se čedarem a vepřovým masem a máte skvělý teplý oběd.
Autor: Martina Čermáková
Kus plecka, dobrý chleba, cibule, ksyselé okurky... Nic zvláštního, přesto je výsledek chuťově skvělý.
Autor: Martina Čermáková
Samé dobré ingredince jsou základem chutného výsledku.
Autor: Martina Čermáková
Cibulku restujte na středním ohni cca čtvrt hodinky, aby změkla a zezlátla.
Autor: Martina Čermáková
Maso nakrájejte na poměrně slabé plátky, aby bylo rychle propečené.
Autor: Martina Čermáková
Plátky masa restujte z každé strany 3 až 4 minuty, pak ještě nechte na pánvi chvilku odpočinout, aby z nich při krájení nevytekla šťáva.
Autor: Martina Čermáková
K masu nezapomeňte přidat lístky voňavého tymiánu.
Autor: Martina Čermáková
Krajíce natřete hořčicí a domácí majonézou, navrch rozdrobte čedar.
Autor: Martina Čermáková
Krajíce chleba s rozpečeným čedarem vytáhněte včas z trouby.
Autor: Martina Čermáková
Orestované a odpočinuté maso pokrájejte na plátky.
Autor: Martina Čermáková
Martin Škoda během natáčení receptu
Autor: Martina Čermáková
Teď už jen naservírovat...
Autor: Martina Čermáková
Obložený chleba s rozpečeným čedarem a vepřovým masem chutná skvěle teplý i za studena.
Autor: Martina Čermáková
Martin Škoda získal v osmnácti v Paříži třetí cenu na vyhlášení výsledků celosvětové soutěže Gourmand World Cookbook Awards v kategorii First Cookbook.
Autor: Smart Press
Martin Škoda se svou oceněnou prvotinou na sobotním vyhlášení výsledků celosvětové prestižní soutěže Gourmand World Cookbook Awards 2013 v Paříži (v rámci víkendového Paris Cookbook Fair)
Autor: Smart Press
Ochutnávka z oceněné prvotiny Martina Škody (Škoda nevařit, Kuchařka plná hudby)
Autor: Smart Press
Ochutnávka z oceněné prvotiny Martina Škody (Škoda nevařit, Kuchařka plná hudby)
Autor: Smart Press
Lahodný hruškový koláč s macsarpone podle Martina Škody (recept z kuchařky Škoda nevařit od Martina Škody, Smart Press)
Autor: Martina Škoda, Smart Press