Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Nahý růžový mazlík Ludwik potřebuje péči, aby vypadal dobře na fotkách

  0:18aktualizováno  0:18
Skinny Ludwik, roční nahaté morčátko, pózuje na Instagramu jako zkušený model. Je roztomilý a jeho fanouškům nevadí, že vypadá jako malé růžové prasátko.

Roční Ludwik pózuje se vším možným, nesmí tedy chybět ani slavná plechovka. | foto: Profimedia.cz

Není divu, cpe se jako o život při každé příležitosti. Podle jeho majitelky, polské studenty Agaty Nowacké z Waršavy, která mu spravuje instagramový účet, Ludwik nejvíc oblíbených lahůdek spořádá právě při focení.

Fotogalerie

A vypadá to, že Ludwik dokáže jako nahý model opravdu nadchnout. Armáda jeho fanoušků už se blíží k šedesáti tisícům lidí, kteří nadšeně očekávají každou další fotografii s nějakou originální rekvizitou.

Agata je nechce zklamat, takže svému růžovoučkému bezsrstému mazlíkovi dopřává pravidelné týdenní koupele a hlídá, aby měl heboučkou, pěkně hydratovanou pleť. Ludwik prostě musí být na fotkách opravdu roztomilý.

Chovatelé nahatých morčátek zvaných skinny vědí, jak jsou milá a heboučká na dotek. O poznání náročnější než jejich chlupatí příbuzní jsou ovšem na byt i stravu. Kvůli chybějící srsti totiž spotřebují mnohem více energie, aby si udržela tělesnou teplotu. Proto toho nejen více sní, ale také více vyměšují.

Více se o bezsrtstých morčátkách skinny dozvíte z videa (a v článku zde):

Autor:




Nejčtenější

Z kostiček lega se dá vyrobit automat na cokoliv, třeba na bonbony.
Až budete o Vánocích stavět s dětmi lego, postavte automat na bonbony

Pokud máte doma po krabicích stovky a tisíce kostiček lega ze stavebnic nastřádaných za řadu let, či se chystáte nějaké přikoupit, můžete si z nich postavit...  celý článek

Ví, jak chutná, když se pustí termití voják do křížku s vaším palcem. Umí...
Hmyzí příběhy zblízka: kobylka pijící z louže nebo kopulující mouchy

Fotograf Jiří Anderle ví, jaké to je, když se pustí termití voják do křížku s vaším palcem. Umí ocenit i dříče čmeláka z Pošumaví s nákladem pylu či berušku...  celý článek

Candáta s palačinkou ozdobte orestovaným kadeřávkem, koprem a výhonky a...
Vychutnejte si candáta s kapustou. K němu přidejte čabajkovou omáčku

Šéfkuchař Petr Vlásek z restaurace AvantGarde přesvědčí i ty nezatvrzelejší odpírače kapusty, že může jít o výbornou pochoutku. Na Playtvak.cz připraví candáta...  celý článek

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.