Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Nezmeškejte nic zajímavého, nechejte si posílat Newsletter HOBBY.cz

aktualizováno 
Na Hobby.cz od nynějška můžete nově používat službu zasílání souhrnu zpráv do e-mailu. Dvakrát týdně vám do schránky přijde výběr toho aktuálního, co se v magazínu objevilo.

Do e-mailu dostanete souhrnné zpravodajství | foto: shutterstock.com

Přístup ke službě zasílání Newsletteru je jednoduchý. Na stránkách iDNES.cz jen zadáte svoji e-mailovou adresu a dvakrát týdně do ní dostanete zprávu s linky odkazující na články, které během uplynulých dní vyšly. I kdybyste odjeli na dovolenou či dlouhou služební cestu, nestane se vám, že byste přišli o zprávu, která by vás zajímala a jinak by vám "utekla". Služba je samozřejmě bezplatná.

Dole v pravé části patičky najděte odkaz Zprávy do mailu

Vpravo dole v patičce na stránkách iDNES.cz najdete odkaz Zprávy do mailu. Sem klikněte k přístupu objednávání Newsletteru.

Vyplňte svoji e-mailovou adresu

Vyplňte vaši e-mailovou adresu, na kterou budete chtít přehled zpráv zasílat.

Zaškrtněte magazín Hobby

Zaškrtněte políčko magazínu Hobby a kliknutím na tlačítko Nastavit odešlete.

Ze seznamu vyberte zprávy, které chcete zasílat

Než bude služba zprovozněna, musíte ještě zasílání potvrdit ve zprávě, která vám bude obratem zaslána. Potvrzení slouží jako pojistka a ujištění, že jste si službu objednali skutečně vy a že někdo jen nezneužil vaši e-mailovou adresu. Klikněte na Přihlásit u řádku Hobby.

Kdybyste někdy v budoucnu službu chtěli zrušit, celý postup od začátku zopakujete. Rozdíl bude jen v tom, že u již přihlášených odběrů najdete v e-mailu místo pokynu Přihlásit text Odhlásit. Po kliknutí se pak služba zruší.

Ukázka výpisu do mailu

Takto budou vypadat zprávy, které můžete pravidelně dvakrát týdně dostávat.

S naší novou službou přejeme hodně zajímavého počtení.

Vaše redakce.

Autor:


Témata: Hobby - domov


Nejčtenější

Šestačtyřicetiletý truhlář Pavel Svoboda z Horní Cerekve na Pelhřimovsku...
Truhlář dva roky vyráběl Jawu 250. Ze dřeva má i lanka, výplety a řetěz

Šestačtyřicetiletý truhlář Pavel Svoboda z Horní Cerekve na Pelhřimovsku vyrobil v měřítku 1:1 celodřevěný model motocyklu Jawa 250, zvaného pérák. Motocykl...  celý článek

Gorila Zola
VIDEO: Takto gorily tančí breakdance. Z bazénu si udělají fontánu

V horkém létě mají radost z vody i gorily. Sameček Zola z americké zoo v Dallasu to předvedl takovým stylem, že by zahanbil i profesionálního tanečníka.  celý článek

Někteří psi jsou pro kabelku přímo stvoření.
VIDEO: Osm nejroztomilejších psích plemen, která se vejdou do kabelky

Mezi malá plemena se obvykle řadí psi s kohoutkovou výškou zhruba do 30 cm a hmotností do 10 kg. Výběr redakce Playtváka mířil spíš ke spodní hranici tohoto...  celý článek

Černá zmrzlina je letos hit, ale na kozí farmě už ji připravují už od loňska.
Fénix z Vizovic předběhl dobu. „Černá zmrzlina“ je hit

Světová média v posledních týdnech pobláznila černá zmrzlina, fenomén letošního léta. Izraelský Jeruzalem Post o ní píše jako o hitu hlavního města Tel Avivu,...  celý článek

Bez základního nářadí se doma neobejdete.
Jakou sadu s nářadím vybrat novomanželům či svobodné matce v paneláku

Není každý rodilým kutilem. Drtivá většina lidí jen občas potřebuje něco dotáhnout, přišroubovat, zacvaknout nebo přeštípnout. Pro takové uživatele nemá cenu...  celý článek

Další z rubriky

Tvarohové knedlíky s jahodami
Tvarohové knedlíky s jahodami oživují vzpomínky na prázdniny u babičky

Tvarohové knedlíky v sobě spojují dvě naše úžasné suroviny – tvaroh a první jahody v sezoně. A také vzpomínky na prázdniny u babičky a mocné hyperglykemické...  celý článek

Kontroly se týkají jen velkých klimatizací.
Povinná kontrola klimatizací: jak se rodí fámy, které hýbou veřejností

Od 1. ledna 2017 platí pro majitele tepelných čerpadel a klimatizací nová povinnost provádět každoroční kontroly těsnosti a vést evidenční knihu. Majitelé...  celý článek

Trhané vepřové maso na peletkovém grilu
Natrhejte si plecko a máte úžasné pohoštění pro všechny kamarády

Vepřové plecko nemusíte používat jen na guláš či výpečky, zkuste z něj dlouhým pečením vyrobit perfektní trhaný sendvič.  celý článek

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.