náhledy
Vepřový bůček na peletkovém grilu
Autor: Tomáš Cetkovský, iDNES.cz
Seřízněte z bůčku kůži.
Autor: iDNES.cz
Suchou marinádu vmasírujte do masa.
Autor: iDNES.cz
Gril rozpalte na vysokou teplotu a vložte bůček stranou, kde byla kůže, dolů.
Autor: iDNES.cz
Nakrojte kůži kachních prsou, aby se marináda dostala dovnitř.
Autor: iDNES.cz
Prsa marinujte směsí cukru a soli.
Autor: iDNES.cz
Takto vypadají zauzená kachní prsa.
Autor: iDNES.cz
Pelety dopravuje do ohniště šnekový podavač.
Autor: Marek Burza
Stačí nasypat pelety a zmáčknout tlačítko a gril se nastartuje.
Autor: Marek Burza
Vrcholný model má digitální ovládání.
Autor: Marek Burza