Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

VIDEO: Slavný trenér Uggieho vycvičil psa, aby si natočil selfie

aktualizováno 
Jednoduchý způsob, jak pořídit atraktivní záběry psa při dovádění, je přinutit ho natočit selfie. Omar von Muller naučil pejska, aby chytl selfie tyč do tlamy a natočil se při běhu.

Omar von Muller je slavný psí trenér, který se v Los Angeles specializuje na výcvik psů pro filmový průmysl. Mnozí znají jeho svěřence Uggieho, který hrál ve filmu The Artist (Umělec) nebo Water for Elephants (Voda pro slony). Více informací o tomto pejskovi zde.

Fotogalerie

Zvířecích hrdinů v péči Mullera bylo víc, nicméně právě Uggie se zapsal do povědomí jako hvězda oscarového filmu a jeho tlapka je i na hollywoodském chodníku slávy.

Také pejsek Jumpy na videu se ukázal jako výborný student a naučil se, že selfie tyč je potřeba brát za konec a vytrvale držet. A když mu jeho instruktor na druhý konec „klacíku“ nasadí kamerku, může vzniknout nádherné video psa v pohybu.

Diváci, kteří komentovali toto video, se shodují, že záběry krásně ilustrují techniku psího pohybu. I když někteří samozřejmě připomínají, že pes by rozhodně radši běžel bez tyče v tlamě. Ovšem Omar jako správný cvičitel moc dobře ví, že za výkon musí psa odměnit a že pejsek pak rozhodně nebude další kousky odmítat.

Autor:




Nejčtenější

V Zahradnictví Tmaň už několikátým rokem nabízejí před vánoci kupujícím možnost...
Odpovězte na otázku a vyhrajte jeden z deseti vánočních stromků

Pokud kupujete stromek dopředu, je důležité postarat se o něj tak, aby neopadal dříve, než ho vůbec začnete zdobit. A když správně odpovíte na otázku, můžete...  celý článek

Ví, jak chutná, když se pustí termití voják do křížku s vaším palcem. Umí...
Hmyzí příběhy zblízka: kobylka pijící z louže nebo kopulující mouchy

Fotograf Jiří Anderle ví, jaké to je, když se pustí termití voják do křížku s vaším palcem. Umí ocenit i dříče čmeláka z Pošumaví s nákladem pylu či berušku...  celý článek

Takto se vyřízne nejlepší kus na steak.
VIDEO: Než začnete odšupovat rybu, strčte ji do pytle

Když se to umí, vypadá to strašně jednoduše. Podívejte, jak snadno si šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář poradí s čerstvým lososem. A přidá tip, jak...  celý článek

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.