iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Takhle ne. Na zeleninu a maso vždy používejte jiné prkénko, abyste se vyhnuli křížové kontaminaci.
Marek Burza
Krájejte vždy tak, že nůž opíráte o hřbet kloubů. Palec je vždy v úkrytu za prsty.
Marek Burza
Někdy se při grilování nevyhnete kouři. Grilovat v garáži se nemusí vyplatit.
Marek Burza
Takto by mělo vypadat správně rozpálené uhlí.
Marek Burza
(Ilustrační foto)
Autor:
Profimedia.cz
Související články
Elektronický nos pozná, že je maso zkažené, takže se už nehodí na gril
Devět pravidel při grilování. Stačí je dodržet a nemůžete se splést
Pošlete fotku grilované pochoutky a vyhrajte jeden z pěti grilů
Pět základních rad, které udělají z grilu dobrého společníka