náhledy
Zdeněk Pohlreich zkouší, zda si jeho rady vzali bratři Kotasovi v Poděbradech k srdci.
Autor: FTV Prima
Červený koberec k "francouzské restauraci" jako v Cannes. Bude to stačit?
Autor: FTV Prima
Když francouzská restaurace, tak otevření ve velkém stylu podle představ majitelů.
Autor: FTV Prima
Na stole pelmel, na stěnách Francie.
Autor: FTV Prima
Pan Septime by se asi divil...
Autor: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich jako host v Grand Restaurantu Septime v Poděbradech
Autor: FTV Prima
Na stůl ve slušné restauraci napatří sáčky s oříšky.
Autor: FTV Prima
A do jídelního lístku nepatří žvýkačky a zapalovače.
Autor: FTV Prima
Pohlreich radí, ať používají místní kvalitní suroviny.
Autor: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich se snaží protlačit do nabídky "francouzské restaurace" také nějaké lehké jídlo, ideálně rybu.
Autor: FTV Prima
Šéf majiteli a šéfkuchaři předvádí, jak připravit lehkou rybu.
Autor: FTV Prima
Šéf rozpačitě odchází z luxusní restaurace na poděbradské lázeňské kolonádě.
Autor: FTV Prima
Test při přepadovce po měsíci od otevření Grand Restaurantu Septime v Poděbradech.
Autor: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich zkouší, zda si jeho rady vzali bratři Kotasovi v Poděbradech k srdci.
Autor: FTV Prima
Tak jedna hvězda by byla. Ale dostali bratři Kotasovi z Poděbrad také tu na samolepce? Dozvíte se ve čtvrtek večer v dalším dílu Ano, šéfe!
Autor: FTV Prima