Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


VIDEO: Pohlreich zase rozpálil gril, vaří menu pro koňáky

aktualizováno 
Čeká nás šest dílů seriálu Rozpal to, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem. Ačkoliv už to vypadá jako téměř nemožné, opět dokáže překvapit. Z rozzlobeného muže se stává milovník jídla navracející se k přírodě.

Zdeněk Pohlreich tvrdí, že venkovní grilování miluje jako oddych od běžných kuchařských starostí v provozu. Jako grilující hostitel na koňské farmě své paní se stylizuje do pózy venkovského sedláka. V první části jeho grilovací show si tak užijete stylové obrázky, kde se v rámci venkovské idyly seznámíte se Šéfem milujícím koně, Šéfem tykajícím si se slepicemi, Šéfem vtipkujícím a romantickými obrázky venkova a kvetoucích stromů.

Chlebové volské oko

Čemu se však dá věřit, to je jeho radost z grilování. Ať už sledujete kterýkoliv z jeho pořadů, stále se máte čemu přiučit a máte radost, jak to pěkně odsýpá. A vždycky přijde nějaká ta fintička.

Třeba v prvním dílu letošního Rozpal to, šéfe! Vejce se slaninou na chlebu by u většiny z nás vypadala jako volské oko na opečeném chlebu s plátky slaniny. Zdeněk vtipně vykrojí do chleba díru a vejce upeče v ní. Posypané plátky slaniny a jarní cibulkou to vypadá famózně.

Kdo se chce přiučit, jak si při grilování poradit s velkým kusem masa, může okouknout krkovičku v alobalu špikovanou česnekem, a zkrátka nepřijdou ani milovníci zeleninových salátů.

Rozpal to, šéfe! se vysílá v neděli v 18 hodin na Primě.

Autor:




Nejčtenější

Mršina, která zbyla po hodování vlků, je v zasněžené krajině spoutané mrazem...
VIDEO: Když sýkorky hodují na mršině, co zbyla po nočním lovu vlků

V lesích Podkarpatského vojvodství v Polsku se podařilo zachytit hodování sýkorek, nikoliv ovšem na krmítku. Aby přežily tuhou zimu, potřebují se pořádně...  celý článek

Kdybychom těsto nechali déle zrát, byly by bubliny ve střídce větší.
Triky pro snadné pečení chleba: sledujte bubliny a pečte ho v hrnci

Několikrát se mi chleba povedl, ale v poslední době ne a ne docílit nadýchanosti. Už se mi doma smějí, píše čtenářka Markéta. Přitom peče jen obyčejný chleba z...  celý článek

Ajabu je nesmírně komunikativní a návštěvníci ho přitahují jako magnet. U skla...
VIDEO: Malý Ajabu je asi největší ďáblík z pražských gorilích mláďat

Je mu osm měsíců, vlastně je to takové batole. Matka Shinda ho sice stále sleduje, ale jinak je gorilí kluk Ajabu poměrně samostatný a nebojácný chlapík. Do...  celý článek

Jan Matějka se 106cm hlavatkou
Za hlavatkami musí čeští rybáři do zahraničí. U nás už téměř neexistují

U nás téměř vyhubená hlavatka je „vzácné zboží“ i v zahraničí. Lovit se smí jen v zimě, jinak je chráněná. A rybáři mají vyzkoušeno, že čím mizernější počasí...  celý článek

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.