Ptejte se šéfkuchaře Radka Davida na gastronomii v New Yorku

Konec rozhovoru

Osobnost již neodpovídá. Čtenáři se ptali do 7. září 2015 do 11:00

OTÁZKA: Koukal jsem na FB La Verandy na facebook menu? Je to inspirováno NY? michal
OTÁZKA: Který předkrm a hlavní chod byly /nebo jsou/ v La Verandě historicky nejúspěšnější? Je něco, co byste z menu nikdy nedal? Marek Kalina
OTÁZKA: Kdyz varite sobe nebo blizkym rychlou vsedni veceri, varite osvedcena jidla, nebo improvizujete? Kdyz varim takhle podle fantazie a nalady, rikam tomu "impresionisticke" vareni :-) Pepa
OTÁZKA: Zdravím Radku, chci se zeptat jestli neuvažujete provádět osvětu v Českých kuchyních tak jak tomu činní Zdeněk Pohlreich, bylo by to zajímavé mít ještě další pořad tohoto typu. Díky za odpověď. Michal
OTÁZKA: Stalo se Vám, že jste byl v posledních let v nějaké z vyhlášených pražských restaurací nějak zásadně nespokojen? Je nějaká restaurace, o které byste řekl, že je přeceňovaná vzhledem k reálné úrovni? Marek Kalina
OTÁZKA: Proč zrovna NY? Petra
OTÁZKA: Dobrý den, která (é) další restaurace si v Praze podle Vás zaslouží hvězdu? Váš názor na kometu posledních měsíců - Field? Hezký den, Marek. Marek Kalina
OTÁZKA: Jaký je nový trend v restauracích v NY? Jitka
OTÁZKA: Dobry den mam dotaz ohledne toho te prodejny s vybavenim kdeto je a jestli muzete dat webovou adresu a chci se zeptat jestli jste skusil kurzy v C.I.A jsou opravdu skvele.jinakhodne uspechu a spokojenych zakazniku vam preji.marcel Marcel HOTEL KASPERK
OTÁZKA: Dobrý den, co si myslíte o našich kuchařských školách? Mám pocit, že mladých kuchařů je spousta, ale málokterý opravdu vaří. Snad i bramborová kaše se smaženým žampionem se dá koupit v polotovaru. Přeji pěkný den. Karel Stržanovský
OTÁZKA: Píšete stáže? Co to znamená? Karel
OTÁZKA: Je pravda, že Američané jsou tak závislí na hamburgerech, jak se u nás říká? Honza
OTÁZKA: Zdravim Vas po case Radku a blahopreji k Babiccine zahrade, moc se nam tam s rodinou libilo. Chtela bych se zeptat, jestli Vam uz kluci koukaji pod prsty a zkouseji varit s Vami. Pekny den a at se dari! Magda, Brno magda
OTÁZKA: Dobrý den, jaká je úroveň absolventů středních odborných škol? Máte srovnání ČR vs. zahraničí? Pracujete se studenty? Jakub
OTÁZKA: Co schází české restauraci, aby se mohla porovnávat s tou v NY? Je to kuchařem, prostředím, surovinami, majitelem, penězi? Tomáš
OTÁZKA: A ochutnal jste i street food? Tomáš
OTÁZKA: A jak to lze vydržet tohle tempo v restauracích? Ivana
OTÁZKA: Dobrý den, jak jsou na tom s vybavením kuchyně? Jsme na tom srovnatelně? Nebo jste viděl něco, co vás nadchlo a chtěl byste to zavést ve své restauraci také? Dana
OTÁZKA: Kolik v New Yorku stojí takové menu v 3* michelinské restauraci? Karel
OTÁZKA: Která restaurace byla nejzajímavější? Honza
OTÁZKA: Dobré ráno, zajímalo by mne, zda jsou opravdu tak dobré, že je jich tak mnoho, na rozdíl od Česka. Nejsou i ty některé naše na stejné úrovni? Marek

Upozornění

Redakce si vyhrazuje právo na odstranění otázek s vulgárním nebo urážlivým obsahem.