Ptejte se šéfkuchaře Radka Davida na gastronomii v New Yorku
Konec rozhovoru
Osobnost již neodpovídá. Čtenáři se ptali do 7. září 2015 do 11:00
- aktualizovat výpis
- počet položených otázek: 21
OTÁZKA:
Koukal jsem na FB La Verandy na facebook menu? Je to inspirováno NY?
michal
OTÁZKA:
Který předkrm a hlavní chod byly /nebo jsou/ v La Verandě historicky nejúspěšnější? Je něco, co byste z menu nikdy nedal?
Marek Kalina
OTÁZKA:
Kdyz varite sobe nebo blizkym rychlou vsedni veceri, varite osvedcena jidla, nebo improvizujete? Kdyz varim takhle podle fantazie a nalady, rikam tomu "impresionisticke" vareni :-)
Pepa
OTÁZKA:
Zdravím Radku, chci se zeptat jestli neuvažujete provádět osvětu v Českých kuchyních tak jak tomu činní Zdeněk Pohlreich, bylo by to zajímavé mít ještě další pořad tohoto typu. Díky za odpověď.
Michal
OTÁZKA:
Stalo se Vám, že jste byl v posledních let v nějaké z vyhlášených pražských restaurací nějak zásadně nespokojen? Je nějaká restaurace, o které byste řekl, že je přeceňovaná vzhledem k reálné úrovni?
Marek Kalina
OTÁZKA:
Proč zrovna NY?
Petra
OTÁZKA:
Dobrý den,
která (é) další restaurace si v Praze podle Vás zaslouží hvězdu? Váš názor na kometu posledních měsíců - Field? Hezký den, Marek.
Marek Kalina
OTÁZKA:
Jaký je nový trend v restauracích v NY?
Jitka
OTÁZKA:
Dobry den mam dotaz ohledne toho te prodejny s vybavenim kdeto je a jestli muzete dat webovou adresu a chci se zeptat jestli jste skusil kurzy v C.I.A jsou opravdu skvele.jinakhodne uspechu a spokojenych zakazniku vam preji.marcel
Marcel HOTEL KASPERK
OTÁZKA:
Dobrý den,
co si myslíte o našich kuchařských školách? Mám pocit, že mladých kuchařů je spousta, ale málokterý opravdu vaří. Snad i bramborová kaše se smaženým žampionem se dá koupit v polotovaru. Přeji pěkný den.
Karel Stržanovský
OTÁZKA:
Píšete stáže? Co to znamená?
Karel
OTÁZKA:
Je pravda, že Američané jsou tak závislí na hamburgerech, jak se u nás říká?
Honza
OTÁZKA:
Zdravim Vas po case Radku a blahopreji k Babiccine zahrade, moc se nam tam s rodinou libilo. Chtela bych se zeptat, jestli Vam uz kluci koukaji pod prsty a zkouseji varit s Vami. Pekny den a at se dari! Magda, Brno
magda
OTÁZKA:
Dobrý den, jaká je úroveň absolventů středních odborných škol? Máte srovnání ČR vs. zahraničí? Pracujete se studenty?
Jakub
OTÁZKA:
Co schází české restauraci, aby se mohla porovnávat s tou v NY? Je to kuchařem, prostředím, surovinami, majitelem, penězi?
Tomáš
OTÁZKA:
A ochutnal jste i street food?
Tomáš
OTÁZKA:
A jak to lze vydržet tohle tempo v restauracích?
Ivana
OTÁZKA:
Dobrý den, jak jsou na tom s vybavením kuchyně? Jsme na tom srovnatelně? Nebo jste viděl něco, co vás nadchlo a chtěl byste to zavést ve své restauraci také?
Dana
OTÁZKA:
Kolik v New Yorku stojí takové menu v 3* michelinské restauraci?
Karel
OTÁZKA:
Která restaurace byla nejzajímavější?
Honza
OTÁZKA:
Dobré ráno, zajímalo by mne, zda jsou opravdu tak dobré, že je jich tak mnoho, na rozdíl od Česka. Nejsou i ty některé naše na stejné úrovni?
Marek
Upozornění
Redakce si vyhrazuje právo na odstranění otázek s vulgárním nebo urážlivým obsahem.