Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

On-line rozhovor

Ptejte se šéfkuchaře Zdeňka Pohleicha na vše, co vás zajímá na české gastronomii

Polévka je grunt, proto u Pohlreicha žádné náhražky neprojdou...
velikost textu:
vydáno 19.3.2016
Díky kulinářským pořadům se stal Zdeněk Pohlreich fenoménem televizní obrazovky. Nejznámější český šéfkuchař, který se drží motta "kuchyně je nejlepší místo pro legraci", se proslavil díky pořadům Ano, šéfe!, Na nože!, Šéf na grilu a dalším. Kromě účinkování v televizi sepsal také několik knih receptů, působí též v Pražském kulinářském institutu a je garantem výuky na Střední škole gastronomické a hotelové. Jeho specialitou jsou telecí líčka na červeném víně s bramborovou kaší a restovanou zeleninou se žampiony, jehněčí kolínko na majoránce se smetanovým špenátem nebo steak ze zralé roštěné s omáčkou Bordelaise a pečenou zeleninou. Základním pravidlem prvotřídního gurmána přitom je: vezmi co nejkvalitnější suroviny a udělej s nimi co nejméně.

Osobnost odpovídá

Litujeme, ale zadávání otázek bylo možné pouze do 21. března 2016 do 11:00. Nyní osobnost odpovídá na již položené otázky.

Na otázky ještě nejsou odpovědi

Upozornění

Redakce si vyhrazuje právo na odstranění otázek s vulgárním nebo urážlivým obsahem.





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.