Lehký oběd? Stačí sýrový koláč s rajčaty a salát, radí Pohlreich

  • 18
„Takováhle kuchyň není jenom lehká k jídlu, ta je i lehoučká na přípravu. Nastrkáš všechno do jednoho balíčku a pak to jenom vyndáš,“ říká Zdeněk Pohlreich k přípravě ryby v papilotě v dalším premiérovém díle primáckého pořadu Teď vaří šéf!

Ryba připravená spolu s brambory a zeleninou tím nejjednodušším a přitom efektním způsobem v pergamenovém papíře (více například zde) není tím jediným jídlem na celodenním jídelníčku Pohlreichovy kuchyně, se kterou byste se měli cítit najedení, chuťově uspokojeni, ale nemělo by vám být těžko.

Prvním jídlem je ananasové smoothie (více čtěte zde), ovšem bez přídavku cukru.

K obědu či na svačinu pak sýrový koláč s rajčaty, kde šéf rozhodně nešetří na těstě, natož na náplni. Dalším chodem celodenního jídelníčku je čerstvě připravený kus vepřového masa.

Zlatým hřebem pak ona zmíněná ryba v papilotě. A protože ani dezert není podle šéfa žádný smrtelný hřích, dopřát si prý můžete i odlehčený řecký jogurt s ovocem, poradí Zdeněk Pohlreich v úterý v půl desáté večer na Primě. Komu by se nelíbilo takhle hubnout?

Věříte tomu, že takto složeným jídelníčkem lze pozitivně ovlivnit svoji váhu a dostat se do pohody?

celkem hlasů: 934
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 neděle 23. října 2016. Anketa je uzavřena.