náhledy
"Hezkej život" s pečenými blumami podle Pohlreicha
Autor: FTV Prima
Takhle (si) šéf představuje a připravuje ranní zeleninový koktejl.
Autor: Prima TV
Na svačinu či lehký oběd šéf doporučuje zapečená rajčátka s vejci a parmazánem.
Autor: Prima TV
Vykuchaného mořského vlka šéf nafiletuje a zbaví všech kostí (viz práce se speciální pinzetou na snímku). Odřezky použije spolu se zeleninou na přípravu vývaru na omáčku.
Autor: Prima TV
Servírování mořského vlka se zeleninou a lehkou omáčkou plnou chuti.
Autor: Prima TV
Kuře v solné krustě, právě vytažené z trouby.
Autor: Prima TV
Kuře nemusíte podávat jen s bramborem nebo rýží. Zkuste jako přílohu třeba houby.
Autor: Prima TV
A konečně je na řadě dezert. Balzamikový ocet je základem šéfovy marinády na pečené blumy.
Autor: Prima TV
Dezert se bez cukru většinou neobejde. Takže když už sladké, tak s kvalitním nerafinovaným cukrem, který je tělu prospěšnější.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich používá do dezertů většinou hnědý třtinový cukr.
Autor: Prima TV
Do marinády šéf přidá i čerstvou citronovou kůru. Pro její vůni.
Autor: Prima TV
Díky přidání badyánu se po upečení blum s balzamikovou marinádou rozvoní kuchyně jako o Vánocích.
Autor: Prima TV
Rozpůlené vypeckované blumy šéf promíchá v marinádě, rozloží na plech a upeče v troubě.
Autor: Prima TV
Upečeno, může se servírovat.
Autor: Prima TV
Jak budete pečené blumy servírovat, je jen na vás. Podle šéfa můžete klidně se zmrzlinou či kapkou smetany, ať si je opravdu užijete.
Autor: Prima TV