náhledy
Piškotové minizákusky s chutí starého dobrého eskyma.
Autor: Jiří Savinec
Ingredience potřebné na přípravu zákusků s chutí eskyma
Autor: Jiří Savinec
Těsto rozetřete na plech vyložený pečicím papírem.
Autor: Jiří Savinec
Ještě teplý piškotový plát z plechu vyklopte a formičkou na minizákusky z něj vypíchejte jednotlivé dílky.
Autor: Jiří Savinec
Formičky si rozložte na rocnou plochu, uvnitř je vyložte proužkem separační fólie a na jejich dna vyskládejte připravené piškotové plátky.
Autor: Jiří Savinec
V rendlíku na plotně smíchejte pudinkový kokosový prášek s cukrem, přilijte mléko a uvařte hustý pudink.
Autor: Jiří Savinec
V trošce vody namočte plátky želatiny. Jakmile nabobtnají, zvolna je rozehřejte.
Autor: Jiří Savinec
V míse smíchejte tvaroh se zakysanou smetanou.
Autor: Jiří Savinec
Přibližně 3 lžíce tvarohové hmoty přidejte k tekuté chladnoucí želatině a metličkou vyšlehejte.
Autor: Jiří Savinec
Připravenou směs tvarohu se želatinou důkladně zašlehejte do vlažného kokosového pudinku.
Autor: Jiří Savinec
Do tvarohového základu ve velké míse co nejrychleji zašlehejte "pevnou" šlehačku.
Autor: Jiří Savinec
Přidejte veškerý kokosový pudink se zašlehanou želatinou a rychle promíchejte, než hmota začne tuhnout.
Autor: Jiří Savinec
Správně vyšlehaný krém s chutí eskyma.
Autor: Jiří Savinec
Vyšlehaný krém naplňte do sáčku s hladkou špičkou a na každý kousek piškotu naneste rovnoměrnou vrstvu.
Autor: Jiří Savinec
Tvarohovou náplň přiklopte ve formičkách dalším piškotovým plátkema shora jej přitlačte. Nechte ztuhnout v chladničce.
Autor: Jiří Savinec
Tvarohovou náplň přiklopte ve formičkách dalším piškotovým plátkema shora jej přitlačte. Nechte ztuhnout v chladničce.
Autor: Jiří Savinec
Minizákusky nakonec posypte moučkovým cukrem.
Autor: Jiří Savinec
Piškotové minizákusky s chutí starého dobrého eskyma.
Autor: Jiří Savinec