Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Soutěžte o grily za 100 tisíc v novém speciálu iDNES.cz Letní grilování

aktualizováno 
Vyfoťte své nejpovedenější grilované jídlo a pošlete fotku do redakce, můžete vyhrát jeden ze čtyř grilů i s příslušenstvím v celkové hodnotě 100 000 korun. Soutěží startuje nová příloha iDNES.cz Letní grilování, ve které najdete tipy a nejoblíbenější recepty.

ilustrační snímek | foto:  Tomáš Krist, MAFRA

Soutěž vyhlašujeme v rámci naší letní grilovací přílohy, kterou jsme pro vás připravili. A pro gastronomické nadšence vznikla stránka Letní grilování s nejlepšími recepty, videi i servisními tipy.

Co je v letní grilovací příloze

Na jednom místě čtenáři najdou oblíbené recepty na přípravu masa, zeleniny, sýrů, omáček, marinád i příloh. Na stránce mají svoje místo i čtenářsky oblíbené videorecepty šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha.

Fotogalerie

Nezapomnělo se ale ani na samotné grily. Napadlo vás někdy, že si můžete doma vyrobit vlastní gril? A víte, na kterých typech grilu připravíte maso nejzdravějším způsobem? Rady i podrobné návody na vás čekají ve vypečené letní příloze.

Teď do této přílohy můžete přispět i vy. Pošlete fotografii vašeho „majstrštyku“, tedy co, co považujete za svůj nejlepší a nejosvědčenější grilovací recept s krátkým postupem. My pak zařadíme vaši fotku i s postupem do fotogalerie, ve které budou moci sami čtenáři hlasovat o nejlepší recept a fotografii.

Od kdy do kdy posílat fotky

Fotografie a recepty můžete posílat od této chvíle až do půlnoci 31. července, a to na adresu soutez.hobby@idnes.cz. Fotky by měly mít šířku alespoň 1000 bodů. Nezapomeňte připsat vaše kontaktní údaje, nejen e-mail, ale nejlépe i telefon, abychom vás mohli co nejrychleji zkontaktovat v případě výhry.

Na začátku srpna pak z došlých fotografií sestavíme velkou fotogalerii, ve které až do 15. srpna budete moci hlasovat, který recept se vám líbí nejvíce. Podle počtu přidaných hlasů pak vzejdou čtyři výherci nových grilů.

O co se hraje

Ceny do soutěže věnovala společnost Weber, která je mezi domácími grily uznávaným etalonem. Ve hře jsou čtyři grily, od stacionárního plynového, přes klasické kotlové až po malý elektrický, které se hodí i na balkon. Na jednotlivé modely se můžete podívat ve fotogalerii. Připravili jsme pro vás balíčky tak, abyste mohli využít rovnou všech možností, které tyto grily nabízejí.

Velké výhry

1) Geneisis E-330 GBS (plynový gril)

+ Gourmet BBQ System - pánev Wok, se kterým můžete na grilu vařit jako na specializovaném sporáku

+ grilovací náčiní třídílné (lopatka, kleště, vidlice) - nezbytné doplňky pro každého mitra grilu

+ grilovací kartáč Triangl (na čištění roštu) 30 cm , kterým očistíte rošt před dalším grilováním

+ grilovací rukavice černá, dlouhá

+ grilovací zástěra - stylový doplněk, se kterým budete vždycky cool a nezacákáte se omastkem

+ Weber Bible grilování - příručka shrnující všechny zásady grilování, která udělá mistra i z amatéra

2) Q 2400 stand (elektrický gril)

+ grilovací náčiní třídílné (lopatka, kleště, vidlice)

+ grilovací kartáč Triangl (na čištění roštu) 30 cm

+ čistič grilů Q - usnadňuje čištění grilu

+ grilovací rukavice černá, dlouhá - s ní se nikdy nespálíte

+ grilovací zástěra

+ Weber Bible grilování

3) Master Touch GBS (gril na dřevěné uhlí)

+ Gourmet BBQ System - pánev Wok

+ zapalovací set (komín Rapidfire, 2kg nových briket, 6ks podpalovacích kostek) - geniální vynález, který maximálně zjednodušuje rozpálení klasického grilu na dřevěné uhlí. V „komínu“ se celá várka uhlí rychle rozpálí a pak se vsype do grilu. Vše bez starostí a bez pracného rozfoukávání.

+ grilovací kartáč s bambusovou rukojetí a štětinami z ušlechtilé oceli (na čištění roštu) 46 cm

+ grilovací náčiní třídílné (lopatka, kleště, vidlice)

+ grilovací rukavice černá, dlouhá

+ grilovací zástěra

+ Weber Bible grilování

4) Master Touch GBS (gril na dřevěné uhlí)

+ Gourmet BBQ System - pánev Wok

+ zapalovací set (komín Rapidfire, 2kg nových briket, 6ks podpalovacích kostek)

+ grilovací kartáč s bambusovou rukojetí a štětinami z ušlechtilé oceli (na čištění roštu) 46 cm

+ grilovací náčiní třídílné (lopatka, kleště, vidlice)

+ grilovací rukavice černá, dlouhá

+ grilovací zástěra

+ Weber Bible grilování

Kompletní pravidla soutěže najdete ZDE.

Autor:




Nejčtenější

Někteří psi jsou pro kabelku přímo stvoření.
VIDEO: Osm nejroztomilejších psích plemen, která se vejdou do kabelky

Mezi malá plemena se obvykle řadí psi s kohoutkovou výškou zhruba do 30 cm a hmotností do 10 kg. Výběr redakce Playtváka mířil spíš ke spodní hranici tohoto...  celý článek

Gorila Zola
VIDEO: Takto gorily tančí breakdance. Z bazénu si udělají fontánu

V horkém létě mají radost z vody i gorily. Sameček Zola z americké zoo v Dallasu to předvedl takovým stylem, že by zahanbil i profesionálního tanečníka.  celý článek

Bez základního nářadí se doma neobejdete.
Jakou sadu s nářadím vybrat novomanželům či svobodné matce v paneláku

Není každý rodilým kutilem. Drtivá většina lidí jen občas potřebuje něco dotáhnout, přišroubovat, zacvaknout nebo přeštípnout. Pro takové uživatele nemá cenu...  celý článek

Šestačtyřicetiletý truhlář Pavel Svoboda z Horní Cerekve na Pelhřimovsku...
Truhlář dva roky vyráběl Jawu 250. Ze dřeva má i lanka, výplety a řetěz

Šestačtyřicetiletý truhlář Pavel Svoboda z Horní Cerekve na Pelhřimovsku vyrobil v měřítku 1:1 celodřevěný model motocyklu Jawa 250, zvaného pérák. Motocykl...  celý článek

Pec, která se vejde do trouby, navrhlo manželské duo z Chicaga.
VIDEO: Nemáte místo na pec? Strčte ji do trouby, radí designéři

Praktické řešení pro všechny milovníky domácího chleba představila dvojice amerických designérů. Zájemcům slibují všechny výhody klasické rozměrné pece v...  celý článek

Další z rubriky

Pečená jablka plněná rozinkami a mandlemi se skořicí a vanilkou
Pečená jablka s mandlemi a rozinkami jsou nepřekonatelná tečka na závěr

Sladká tečka, kterou připravil Zdeněk Pohlreich v pořadu Rozpal to, šéfe! je zároveň i tečkou za letošní řadou o grilování. Upekl jablka plněná sekanými...  celý článek

Iveta Fabešová si na kvalitní zmrzlinu potrpí.
Poctivá zmrzlina může být levnější než z prášku, tvrdí cukrářka Fabešová

Chuťové rozdíly mezi průmyslově vyráběnou zmrzlinou v prášku a poctivou ze základních ingrediencí jsou propastné. Přitom výrobní cena té poctivé vůbec nemusí...  celý článek

Tvarohové knedlíky s jahodami
Tvarohové knedlíky s jahodami oživují vzpomínky na prázdniny u babičky

Tvarohové knedlíky v sobě spojují dvě naše úžasné suroviny – tvaroh a první jahody v sezoně. A také vzpomínky na prázdniny u babičky a mocné hyperglykemické...  celý článek

Vyfoťte, vystavte, prodejte
Vyfoťte, vystavte, prodejte

Prodávejte jednoduše přes mobilní aplikaci Bazar eMimino.cz.

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.