iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Po jedenácté se začínají trousit první strávníci.
Marek Burza
"Hadice s tlakovou vodou je moje nejmilejší kamarádka," pochvaluje si Míla, která je nejmenovanou šéfkou úklidového týmu.
Marek Burza
Na kuchařské učně vždycky zbývají nejotravnější práce, třeba krájení zeleniny na salát.
Marek Burza
Upečená sekaná
Marek Burza
S bramborami pomáhá škrabka, i tak se ale brambory musí ručně dočistit.
Marek Burza
Typický ranní obrázek: škrábání brambor a příprava zeleniny
Marek Burza
Děti si mohou objednat i dopolední a odpolední svačiny.
Marek Burza
Čištění mrkve
Marek Burza
Krájení cibule a česneku naštěstí usnadňují stroje.
Marek Burza
Fazole, hrách a cizrna na hrstkovou polévku
Marek Burza
Příprava 400 porcí sekané
Marek Burza
Šéfkuchař Václav Krbec ponorným mixérem vyhlazuje sýrovou omáčku.
Marek Burza
Související články
Jak kancelářská myš vykuchala čtyři metráky kaprů. Byl to masakr
Finty, jak si poradit s kuchyňským provázkem na rolády a pečeně
Jezte a vařte jako za časů našich babiček, radí kuchař s rytířským řádem
Elektronická vidlička vám zabrání v hltání. Začne vibrovat na poplach