náhledy
Interiér Hotelu Diana je vyloženě domácký.
Autor: Marek Burza
Někomu by možná mohl připomínat bavorské restaurace.
Autor: Marek Burza
Součástí hotelu je atrium...
Autor: Marek Burza
... a venkovní zakrytá zahrádka.
Autor: Marek Burza
Hlavním působištěm kuchaře a majitele hotelu Miroslava Kuchaře je malá, ale moderně zařízená kuchyň.
Autor: Marek Burza
Na tatarák se použije maso z palce a ze špičky. Zbytek si schováte na bifteky.
Autor: Marek Burza
Na palci je masa, že z něj nakrmíte celou rodinu.
Autor: Marek Burza
Nejprve svíčkovou odblaníte.
Autor: Marek Burza
Nejprve svíčkovou odblaníte.
Autor: Marek Burza
Miroslav Kuchař nakupuje maso v Argentině a tvrdí, že škrábání masa je dnes už přežitek, dává přednost hrubému namletí.
Autor: Marek Burza
K porci nesmí chybět opečený chleba s česnekem pokapaný olivovým olejem.
Autor: Marek Burza
Salát se ozdobí trochou zeleného.
Autor: Marek Burza
Žampiony na salát
Autor: Marek Burza
Důležité je dobře houby promíchat s olivovým olejem a posypat strouhaným mraženým citronem.
Autor: Marek Burza
Tatarák
Autor: Marek Burza