náhledy
Pohlreich předvádí, že rybí kuchyně stojí na čerstvých surovinách. Při poctivých přípravách už je vlastní jídlo připravené za pár minut.
Autor: prima TV
Originální papírové prostírání vybráno a postřeno a hned to vypadá jinak.
Autor: prima TV
Když hostovi nabízí a vybírá víno k jídlu Pohlreich, je jasné, že takhle prodává profík, který ví, co chce. Číšník prostě nesmí být jen nosič jídelních a nápojových lístků.
Autor: prima TV
Romantický večer ve dvou s jídlem připraveným na česneku? Dobrý číšník vás na úskalí konkrétního jídla musí upozornit.
Autor: prima TV
Zdeněk Pohlreich při ochutnávce rybích dobrot na pardubickém náměstí.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich zve k ochutnávce rybích dobrot na pardubickém náměstí.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich při ochutnávce rybích dobrot na pardubickém náměstí.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich v kuchyni pardubické Rybárny, s majitelem
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich pomáhá v kuchyni pardubické Rybárny.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich s kuchařem, majitelem a umývačem nádobí (zleva) z pardubické rybí restaurace Rybárna
Autor: Prima TV
"Jak vypadá pražma? To netuším." Tohle by vám číšník nikdy neměl říct.
Autor: prima TV
Personálu Pohlreich vyčte oblečení jako do tělocvičny i neschopnost hostovi nabídnout a prodat cokoliv z nabídky podniku.
Autor: prima TV
Originální papírové prostírání je v poměru k tomu, jak může stolování pozvednout, levnou záležitostí. Majitel se šéfem a místním grafikem vybírají, které bude nejlepší.
Autor: prima TV
Naplnit palačinku kompotovanými jahodami uprostřed léta, to je pro Pohlreicha nepřijatelné.
Autor: prima TV