náhledy
Za pár týdnů po výsevu můžete sklízet jednotlivé mladé a křehké listy.
Autor: Profimedia.cz
Perila je dostupná v červené i zelené formě a v obou je natolik aromatická, že odpuzuje hmyz, ale přitáhne vám na zahrádku motýly.
Autor: Profimedia.cz
Asijské "greens" si můžete předpěstovat a poté vysadit na záhon či rozsadit do truhlíku. Lístky lze ale po pár týdnech sklízet i z přímého výsevu.
Autor: Profimedia.cz
I takto lze servírovat sushi, na lístku perily.
Autor: Profimedia.cz
Mizuna má vysoký obsah vitamínu C, draslíku a vápníku, listy jsou ideální do salátů i na dušení
Autor: SEMO
Mizuna má vysoký obsah vitamínu C, draslíku a vápníku, listy jsou ideální do salátů i na dušení
Autor: SEMO
Mibuna
Autor: SEMO
Mibuna
Autor: SEMO
Komatsuna je přezdívaná ´hořčičný špenát´.
Autor: SEMO
Listová hořčice, odrůda RED GIANT, s výrazným červeným zabarvením žeber. Křehká zelenina do salátů, výborná ve "špenátové" úpravě
Autor: SEMO
Listová hořčice, odrůda RED GIANT, s výrazným červeným zabarvením žeber. Křehká zelenina do salátů, výborná ve "špenátové" úpravě
Autor: SEMO
Jedlá chryzantéma (odrůda maiko) má jemné listy bohaté na vitamíny, minerály a silice. Přidává se do salátů, vhodná je i jako příloha k masu.
Autor: SEMO
Za pár týdnů po výsevu můžete sklízet jednotlivé mladé a křehké listy.
Autor: Profimedia.cz