náhledy
„Na kolotoči zvaném život se jede jen jednou dokola, takže si to musíme udělat pěkný,“ užívá si Zdeněk Pohreich přípravu polévky zvané bisque.
Autor: Prima TV , video.iDNES.cz
Čerstvé kalamáry a krevety
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich a (zleva) slávky, krevety a itaslké mušle vongole
Autor: Prima TV
Krevetám nejdřív odtrhněte hlavičky, pak je oloupejte od ocásku.
Autor: Prima TV
Krevetám nejdřív odtrhněte hlavičky, pak je oloupejte od ocásku.
Autor: Prima TV
V kastrolu rozehřejte olivová olej, přikápněte i trochu ořechového.
Autor: Prima TV
Pokrájejte řapíkatý celer i pórek, cibuli, mrkev, cherry rajčátka stačí překrojit.
Autor: Prima TV
Zeleninu pěkně orestujte.
Autor: Prima TV
Oretsovaná zelenina jako základ
Autor: Prima TV
Přidejte hlavy a slupky z krevet.
Autor: Prima TV , video.iDNES.cz
Drcená rajčata z plechovky přidají sílu. (Ta čerstvá lehkost, proto se přidává oboje.)
Autor: Prima TV , video.iDNES.cz
Pro pikantnost přihoďte pár chilli papriček (podle chuti a podle jejich síly, polévka by měla být opravdu jen pikantní).
Autor: Prima TV , video.iDNES.cz
Přidejte trošičku hladké mouky,
Autor: Prima TV
Přilijte vodu, přikryjte a nechte 40 minut vařit.
Autor: Prima TV
Přilijte smetanu, promíchejte a teprve pak můžete zcedit.
Autor: Prima TV
Teď vaří šéf! Polévku bisque
Autor: Prima TV
Polévku přeceďte
Autor: Prima TV
Polévku přeceďte
Autor: Prima TV
Ze zeleniny a krevet vymačkejte vývar do poslední kapky.
Autor: Prima TV
Ze zeleniny a krevet vymačkejte vývar do poslední kapky.
Autor: Prima TV
Pro zjemnění šéf do hotové polévky zašlehává kousek másla.
Autor: Prima TV
Pro zjemnění šéf do hotové polévky zašlehává kousek másla.
Autor: Prima TV
A můžete servírovat. Voní to prý „jako prase“.
Autor: Prima TV
Silný voňavý vývar zvaný bisque je chuťově nadupaná záležitost.
Autor: Prima TV
mořské plody, Pohlreich, Jak vaří šéf!
Autor: Prima TV