náhledy
Svoji legendární ovocnou zmrzlinu vyrábějí ve Světozoru několikrát denně čerstvou, podle momentální poptávky.
Autor: video.iDNES.cz
Fronta na zmrzlinu v pasáži Světozoru vás pocitově lehce vrátí o čtvrtstoletí zpátky.
Autor: video.iDNES.cz
Každá z devíti provozoven Světozoru si průběžně během dne připravuje čerstvou zmrzlinu z čerstvých banánů.
Autor: video.iDNES.cz
Jahody si Světozor vozí ze Španělska, Maroka a Egypta.
Autor: video.iDNES.cz
Základ zmrzliny tvoří cukr a voda, víc ze svého know how Světozoir neprozradí.
Autor: video.iDNES.cz
Jedna točená, míchaná, banánovo-jahodová
Autor: video.iDNES.cz
Tady se odehrává příprava základu zmrzliny, jehož přesné složení Světozor neprozradí.
Autor: video.iDNES.cz
Ovoce se rozmixuje spolu se základem a může do stroje...
Autor: video.iDNES.cz
Ovoce se rozmixuje spolu se základem a může do stroje...
Autor: video.iDNES.cz
Dolévání další várky čerstvé zmrzliny do stroje mohou zákazníci vidět několikrát za den.
Autor: video.iDNES.cz
Dolévání čerstvé zmrzliny do zásobníku zmrzlinového stroje.
Autor: video.iDNES.cz
Na stejnou zmrzlinu do Světozoru chodila možná už babička této dívenky.
Autor: video.iDNES.cz
Obrázek, který k pasáži Světozoru neodmyslitelně patří už od sedmdesátých let.
Autor: video.iDNES.cz
Jahodovo-banánová zmrzlina, Světozor
Autor: idnes video, iDNES.cz