Diskuze

VIDEO: Příprava italské pasty 3x jinak Pohlreicha utahá jak šňůrku od wc

Během pár minut se naučíte tři vynikající italské recepty na správnou pastu a nahlédnete pod roušku tajemství snad nejjednodušší kuchyně na světě. Dosud bylo utajeno i "profíkům" z českokrumlovské pizzerie Latrán. Za italskou pastu tam vydávali převařené české těstoviny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pavel.61

22. 4. 2010 17:21
Velke sklamani

Z posledniho dilu jsem strasne sklaman!!To byli herci jak sfina a v zadnem pripade si nezaslouzili nalepku!!Jeden priteplenej NAMESTEK,namachrovanej kuchar,jedina z nich ktera byla svaaaaa,byla ta pomocna kucharka,ale jinak musim rict,ze cele to byl CESKO-ITALSKY TRAPAS.Dodival jsem se se zvedavosti do konce a na kazdy dil se divam a tesim,ale toto mi vzalo vitr z plachet.Neumim si predstavit 4 radu,to bude narez!!

0 0
možnosti
JC

qsubt

24. 4. 2010 17:44
Re: Velke sklamani

4. rada nebude, konci to 3. radou.

0 0
možnosti
JM

Hucul

22. 4. 2010 9:27
To neumite cesky?

Pasta je neco, co si koupim v tube. Cesky se to, o cem je clanek, rekne "testoviny".

0 0
možnosti
TT

teta1974

24. 4. 2010 17:38
Re: To neumite cesky?

zkuste si o tom neco nejdrive precist.

0 0
možnosti
L

los-cabnos3

21. 4. 2010 11:39
mam

dve pizzerie ne nejake velke spis mensi ,ale u me eidam , testoviny tip zatkovy nenajdete pouzivam vyhradne mozzarelu znacka Cammino d oro  ,a radudalsich syru fontina,provola gorgonzola vse original osobni dovoz z italie bazalku pouzivam celorocne zasadne cerstvou treba polevky varim kazdou extra nic zamrazene predvarene a  verte lidi to oceni

0 0
možnosti
AIRB

Andee in Red Book

21. 4. 2010 23:14
Re: mam

Tak ještě něco udělat s písemným projevem a pravopisem a bude to eňo-ňuňo ;-)

0 0
možnosti
O

ocko27

21. 4. 2010 11:09
včerajšia pizzerka

v tej včerajšej pizzerke by som nejdla ani zadarmo  dokial by tam bol ten strašný kuchár Mario - ked som videla jak oblízal tu varechu a strčil ju nazad do hrnca, tak s ami ootočil žalúdok....fuuuj Rv ta drobná kucharečka si na rozdiel od neho tu nálepku zaslúžila, ta sa aspon snažila, on bol argantný hnusák.....ak pojdem do krumlova tak tam sa určite na jedlo  nezastavím - to si radej nachystám jedlo fakt doma a ohrejem na benzínke a budem mat istotu, že mi do neho nikto nenaslintal

0 0
možnosti
A

aaida

5. 7. 2010 21:17
Re: včerajšia pizzerka

si zo slovenska  a mas primu???????????

0 0
možnosti
P

Patriot2009

20. 4. 2010 20:18
Lidi co vlastníte "italské" restaurace

Zvedněte zadek a aspoň si do té itálie na víkend zajeďte. Nebude vás to stát víc než pár tisíc a i v té nejzapadlejší vesničce poznáte jaký strašný hnusy nám tu vaříte a ještě je vydáváte za tradiční italskou kuchyňi.Rv

0 0
možnosti
TL

Kurt21

20. 4. 2010 20:27
Re: Lidi co vlastníte "italské" restaurace

Odpověď je už nyní jasná - "Lidi to tak maj rádi". ;-)

0 0
možnosti
R

rif

20. 4. 2010 19:20
co je to pasta?

to je pasta na zuby nebo na parkety? vzdycky jsem zil v domeni ze se to jmenuje testoviny...

0 0
možnosti
TL

Kurt21

20. 4. 2010 19:22
Re: co je to pasta?

Že jste asi pátý, kdo se nad tím zde v diskuzi pozastavuje nevadí, že?

Jak to tak sleduji, nebudete ani zdaleka poslední....

0 0
možnosti
C

chesterfield

20. 4. 2010 17:47
Vřele doporučuji vyzkoušet pastu alla carbonara

Podle tradičního receptu (tedy bez smetany, cibule a jiných výmyslů) s pravým italským parmazánem (tedy Parmigiano-Reggiano), který - jak jsem nedávno zjistil - jde koupit v menší Bille.

0 0
možnosti
PK

Hekynen

20. 4. 2010 18:00
Re: Vřele doporučuji vyzkoušet pastu alla carbonara

Až na to, že podle tradičního receptu tam žádné parmazán nemá co dělat...;-) Slanina, vejce a špagety. Nic víc...

0 0
možnosti
TK

username

20. 4. 2010 17:40
máslo?

Teda byl jsem v hotelové škole v itálii, u mě doma mi vařil těstoviny (pomodoro) syn osobního papeřova kuchaře (taky kuchař), ale máslo do těstovin vidím poprvé (a to Pohlreicha jinak miluju).

0 0
možnosti
P

Patriot2009

20. 4. 2010 20:19
Re: máslo?

Ježiš vždyť těch způsobů jak to udělat je tolik. V každé části itálie máš určitou obměnu...

0 0
možnosti
K

kytt

20. 4. 2010 16:16
Martino, podruhé

WC je zkratka - mohla bys to prosím v tom titulku napsat jako zkratku, ne jako "fc"?

To snad dneska není možný... jednu chybu opravit a čtyři další přidat...

0 0
možnosti
C

chesterfield

20. 4. 2010 17:06
Re: Martino, podruhé

A co hůř, že to vlastně není článek jen titulky k videím, asi pro neslyšící.

0 0
možnosti
TK

honda_mrkos_pajdusakova

20. 4. 2010 16:05
Prosím o upřesnění,

zda se v článku hovoří o pastě na zuby, pastě na parkety či nějaké jiné pastě.

V češtině existuje slovo těstoviny, pasta jaksi znamená něco jiného.

Ale zase bychom nebyli tak světoví, že...:-P Tuhle zase v nějakém receptu přidávali výhradně tomaty, kdyby tam dali rajčata, tak by to bylo příliš provinční.

0 0
možnosti
TL

Kurt21

20. 4. 2010 16:17
Re: Prosím o upřesnění,

A teď si ještě představte, že se tu těstovinovým taštičkám říká světově ravioli. 8-o

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc

29. března 2024

Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...