Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

VIDEO: Ze sýrové krusty si můžete podle Pohlreicha spíchnout slipy

Jakoukoliv rybu lze na talíři zabít vrstvou zapečeného sýra, přitom stačí trocha vyhlášené holandské omáčky a o špičkový chuťový zážitek máte postaráno. Podobné je to s přípravou hovězích plátků s omáčkou. Stačí vědět jak na to, a budou se vám rozplývat na jazyku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

HonyaDj

24. 5. 2010 18:33
haha

"Přežije ten, kdo bude vařit chutně a levně" - Zajeďte si někdy do restaurace, kde Pohlreich točil a kde tu hospodu chválil a poradil jim pár vylepšení... Např. můj známý byl teď v Lednici v tamní vychválené hospodě. Draho, obsluha neochotná, jídlo klasika... Asi to cosi vypovídá...

0 0
možnosti

Bohdanečák

24. 5. 2010 10:23
Pólrajch

Pan Pohlreich se svým slovníkem přímo vybízí k dotazu, jak je možné, že to vysílá veřejná televize před 22:00 hodinou

0 0
možnosti

Jezdím na neutrál

24. 5. 2010 18:27
Re: Pólrajch

Vy jste nikdy nepoužil před 22:00 hodinou večerní třeba slovo pr..el, nebo ur.va? Ááááá pán je slušňák. R^;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Jezdím na neutrál

23. 5. 2010 18:05
Nedávno jsem dostala jako oblohu hlávkový salát.

Jeden list. Takový ten krajní z hlávky, pěkně nažloutlý, který doma běžně vyhazuji, je moc tvrdý a hořký. Tak přesně ten jsem dostala jako ozdobu talíře. Chybou bylo, že na něm bylo i bláto.... Kuchař ho asi ani neumyl... Rv Ne fakt, ať už si přestanou na ty oblohy hrát.;-€

0 0
možnosti

seveřanka jižní

21. 5. 2010 23:17
.

Výborná fotka ta s panem kobrou :)

0 0
možnosti

Exorcius

21. 5. 2010 14:03
PŘÍLOHY

Přesně jak to pan Polreich řekl. Raději si dám větší kus masa, než zeleninovou přílohu.

0 0
možnosti

Jandik73

22. 5. 2010 9:50
Re: PŘÍLOHY

Možná by bylo dobré vyjasnit si rozdíl mezi přílohou a oblohou.

0 0
možnosti

Scorsese

21. 5. 2010 9:12
banda

Jasně, dejte tam radši místo Pohlreicha zase nějaký přiblblý Rodinný pouta... Rv

0 0
možnosti

xprim01

19. 5. 2010 23:46
Klobásy nasladko s marmeládou

Co se Pohlreich diví? Vždyť je to klasický německý recept. Pořád cpe každému "svoji světovou kuchyni" a už po několikráte "učí" jen holandskou omáčku. :-/

0 0
možnosti

los-cabnos3

20. 5. 2010 21:46
Re: Klobásy nasladko s marmeládou

nemecka kuchyn je pekny humac tak jako rakouska a uz vubec neni svetova na vlastni oci jsme videl jak ital na nejaky vystave coklu zvracel z tech jejich klobas a to jen od pohledu ,a u nas jim chutna

0 0
možnosti

Wendolene+

19. 5. 2010 7:43
Kdy uz skonci ty desne zeleninove prilohy

v ceskych restauracich??? To je jako zly sen, za dvacet let po revoluci se nic nezmenilo, naopak je hur.

0 0
možnosti

los-cabnos3

19. 5. 2010 14:27
Re: Kdy uz skonci ty desne zeleninove prilohy

ja osobne je davam pouze nakrajena shery rajcatka protoze jsou moc dobre a lidi to stlacej a tot vse zadne zeli mrkev atd.

0 0
možnosti

Campino

18. 5. 2010 11:20
Holandská omáčka

Já tedy do "Holanďanky" přidávám ještě smetanu... Ale jinak super, neznám nic lepšího s čerstvým chřestem a novými bramborami. Mňam...

0 0
možnosti

JiriTP

18. 5. 2010 14:39
Re: Holandská omáčka

Nebo kapku bileho vina - ke grilovane rybe s bylinkama je vyborna...R^

0 0
možnosti

arnie_rimmer

18. 5. 2010 10:48
škoda že ho nemůžou naklonovat

a šoupnout do každé jedné hospody v česku

doufám že bude aspoň strašit ve snu všechny kuchařské patlaly

0 0
možnosti

picoda

19. 5. 2010 19:21
Re: škoda že ho nemůžou naklonovat

R^:-):-):-)

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů

24. dubna 2024

Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu

18. dubna 2024

Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....

Jediné kuře a rázem máte s minimálními náklady oběd pro početnou rodinu

21. dubna 2024

Vyplatí se koupit kuře v celku a naporcovat si ho sami, protože celé kuře běžně získáte i za cenu...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu

20. dubna 2024

Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...

Fotovoltaika na jarní technické: Co zvládnout sám a kdy jít za odborníky?

25. dubna 2024

Pro fotovoltaické panely nastalo jaro, ač teď ještě panuje nevlídné počasí. Stejně jako potřebuje...

Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje

25. dubna 2024

Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...

Vyfoťte svou zahradu a sdílejte její příběh. Rozdáme pomocníky za sto tisíc

24. dubna 2024

Mít možnost opečovávat svůj vlastní kousek země nebo něco pěstovat alespoň na terase, dvorku či...

Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů

24. dubna 2024

Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...