Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

VIDEO: Pravé řecké tzatziki a jehněčí, jak je pro Itala připravil řecký šéfkuchař

Na osvěžující okurkový salát musíte použít správně hustý bílý jogurt a s citem ho ochutit, jinak to není žádná věda. Zapomeňte přitom na hotové kořenící směsi, zkuste to tak, jako to dělají Řekové.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Paní Semtamťuková

3. 12. 2010 10:06
"zakápnout olejem"?????

Naopak, olejem nešetřete.....:-P

0 0
možnosti
J

Jan9002

30. 11. 2010 10:48
Na "caciki" nedávejte tvaroh,

jak se dnes v mohých restauracích děje. Řekové jdou do vývrtky, když jim něco takového řeknete.

0 0
možnosti
DP

Pravda bolí

16. 10. 2010 11:24
Škoda toho pořadu

když to bylo jen o italské kuchyni, tak jsem se rád podíval, ale teď, když se začíná montovat do cizích kuchyní, mě to nebaví. Jak říkám, věčná škoda... .

0 0
možnosti
IJ

Inkvizitor Johny

3. 10. 2010 17:35
Jehněčí a bojovníci

Už vidím, jak si řečtí bojovníci v horách nakládají jehněčí, vozí si sebou hrášek a bůhví co ještě. I když u těch Řeků člověk nikdy neví, co je napadne za ptákovinu;-D

0 0
možnosti
JJ

Haluzorium

4. 10. 2010 0:06
Re: Jehněčí a bojovníci

Je videt, ze jste v dejepise nedaval pozor, jinak byste vedel, ze recky valecnik bez konzervy hrasku prakticky nevytahl paty z baraku.. ;) Vidite prece ze to pise iDnes, tak to musi byt pravda!

0 0
možnosti
FS

BrainWashingtonDreistein

3. 10. 2010 12:40
Do tzatziki patří citronová šťáva z čerstvého citrónu!

A, dobře vychladit! joghurth by měl být z kozího a ovčího mléka!

0 0
možnosti
MK

Brundi

3. 10. 2010 15:54
Re: Do tzatziki patří citronová šťáva z čerstvého citrónu!

Misto toho vinneho octa? Jinak uz to musi byt strasne kysele, ne?

0 0
možnosti
JJ

Haluzorium

3. 10. 2010 0:44
Cesky?

Smim se zeptat odkdy se z tzatziki stal paskvil "tzatziky"? Neco mi uteklo, anebo je to opet tim ze jsme na nejduveryhodnejsim zpravodajskem portale ceskeho internetu?

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu

18. dubna 2024

Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Jediné kuře a rázem máte s minimálními náklady oběd pro početnou rodinu

21. dubna 2024

Vyplatí se koupit kuře v celku a naporcovat si ho sami, protože celé kuře běžně získáte i za cenu...

Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu

20. dubna 2024

Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Jako dítě miloval Bajaju. Dnes vyrábí zbraně a díky šermu žije v minulosti

19. dubna 2024

Na hradech a zámcích či ve filmech, jako je třeba pohádkový Bajaja, ho fascinovali šermíři, a tak...

Žádná mřížka ani pánev. Steak lze připravit přímo na rozpálených uhlících

23. dubna 2024

V pořadu Česko na grilu na Primě se objevila neobvyklá výzva. Připravit hovězí steak přímo v ohni....

Umí člověka rozpohybovat i vytáhnout z deprese. Vepříci, koně, psi i delfíni

23. dubna 2024

Nejenže jsou lidem věrnými souputníky. Zástupci živočišné říše jim mohou i vylepšit fyzické a...

Podzámecká zahrada v Kroměříži je plná energie a inspirace. I za deště

22. dubna 2024  10:42

Nemůžete zabloudit. Na spodní straně náměstí proběhnete mezi domy k zámku s právě opravovanou...

Liška byla nejlepším přítelem člověka, dřív než domestikoval psy, tvrdí studie

22. dubna 2024

Lidé kdysi patrně chovali lišky jako domácí mazlíčky dávno předtím, než se na scéně objevili...