Diskuze
VIDEO: Návod na luxusní, deset centimetrů vysoký steak na grilu
Děkujeme za pochopení.
Vomáčka.Zorro
...pocitam, ze holky a kluci na idnesu
...vod bydleni az po technet...
...pres auto, kulturu az po hobby
...byli pospolu na skoleni a tam jim lili do kokosu
...ze dyz v nadpisu bude luxusni, krasny, nadherny a tak...
...ctenri se doslova porvou vo vobsah psani s tim luksusnim nadpisem...
Gustav Nečas
Re: ...pocitam, ze holky a kluci na idnesu
Milý Zorro Vomáčko. asi máte pravdu ve své myšlence, ale pokuste se ji příště formulovat čitelně. To že jsou dole obrázky, neznamená, že je musíte použít na každém řádku.
Datel16
-
Bože ten Ital si dal na maso kečup, no to mezi Poleraich fans klesne. Protože kečup je málo frý kůl a in a jedi to jen socky a voliči Paroubka.
Benjout
Re: -
kdy konečně pochopíte, že Pohlreich nadával vždycky na kečup kvůli tomu že se stal základním pilířem všech českých kuchyní a hospod. Do všeho za každejch okolností narvat kečup i tam kde měli být čerstvý rajčata. Hlavně ten nejlevnější kečup ze supermarketu, kterej už vůbec nemá nic společného s rajčaty. Když italové dělaj stovky jídel vždy podle orig. recepturou a správnými ingrediencemi tak tu a tam trocha kečupu k tomu jídlu neuskodí! Viz kečup u tataráku v hospě u štěpána.
net.Xtreme se nevzdává
Může mi někdo vysvětlit nadpis?
Proč, když už je nacpaná čárka mezi luxusní a deset, není také mezi vysoký a steak?
viceryn
Re: Může mi někdo vysvětlit nadpis?
Jo vysvetli vam to ucitelka na zakladni skole.
rychtar
Takhle urcite ne ............
Od reznika obcas koupim opravdu dobre maso ............... mnoooo s citronovou stavou ha masakrovat nebudu.
male_zvire
Pražská móda - plynový gril!
Za to by se mělo střílet. To už to maso/zeleninu/cokoliv můžete dělat v troubě (zvracející smajlík)
Achille Volfoni
TV Barrandov
Teď na Barrandově vařil Zournar.Dokonce jsem ho zahlédl i v nějakém teleshopu,kde dělal špagety s ústřicovou,sojovou omáčkou a ananasem....Na profíky nemá,ale pohyby už nastudoval
rusty_nail
Njn
Ridimu se dari a to se u nas holt nenosi, tak se zamindrakovani cechacci ozyvaji.. tlacenkova liga jede
Datel16
Re: Njn
Tlačenka s cibulá octem a čerstvý chlebík z pekárny. Díky za tip na večeři. Ale někdo si holt myslí, že když sežere špagety "alijo olijo" že jeho houno bude vonět víc. Každá kuchyně má své, tak nevím proč schazovat jednu před druhou.
Benjout
tady to zas jede
''Klub Přátel Knedlíků a Piva'' se tu zas navážej do lehké zdravé italské kuchyně. Zajímavé že po obědě vždycky odpadnou... No není divu. Meníčko za 80.- se projevilo. hora knédlů nebo brambor s plátkem masa posypaným éčky a politým omáčkou taktéž s éčky se zpracovává a chvíli to bude trvat než přijdou k sobě Ještě že já si v tomhle počasí zvolil lehké italské jídlo Jen mi vadí že musím platit daně aby se zdejší protagonisti české kuchyně pak měli za co léčit.
Politicky aktivní spermie
Re: tady to zas jede
No pokud jsem mohl diskuzi číst, nikdo se nenaváží do italské kuchyně, ale do Ridiho - jestli umí vařit či nikoliv. Zdá se, že Vám lehké italské jídlo zatemnilo mozek natolik, že to vyléčí pouze kvalitní moravská slivovice!!!
pivak2
Odbornik na italskou kuchyni
Asi stejnej, jako kdyz ceskej turista vyrazi do Italie a bude delat odbornika na ceskou kuchyni. Nebo nejaka nahodna ukrajinska lopata bude delat odbornika na borsc.
Benjout
Re: Odbornik na italskou kuchyni
a koho bys chtěl aby v ČR vyučoval italskou kuchyň? On to tady vyučuje defacto pro pár set nadšenců, který podle toho vařej možná dneska pro pár tisícovek. dalších pár desítek tisíců na to rádi koukaj a uznávaj to i když při tom přikusujou housku se salámem a zbytek se jen naváží do úspěšnýho člověka, který vyplnil mezeru na trhu. Do té doby tady nikdo takhle záživně italskou kuchyni nepropagoval.
Jestli chceš aby tady předváděl v TV italskou kuchyň nějakej italskej ''mišelín'' tak rozšiř český trh na úroveň USA nebo nějakých vyspělých států evropy a můžeme se bavit...
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje
Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Fotovoltaika na jarní technické: Co zvládnout sám a kdy jít za odborníky?
Pro fotovoltaické panely nastalo jaro, ač teď ještě panuje nevlídné počasí. Stejně jako potřebuje...
Specialista na controlling - HO, dovolená navíc #x4FEf
INDEX NOSLUŠ s.r.o.
Plzeňský kraj
nabízený plat:
40 000 - 50 000 Kč