Diskuze
Slovo babička je dnes hlavně marketingový tahák, tvrdí Pohlreich
Děkujeme za pochopení.
O13n66d66r38a 68K58ň97a14v51a
Tak trochu inspirace odtud: http://knava.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=341610&bk=90552
O41n62d30r73a 48K78ň20a83v61a
P55e57t66r 97Z29i46e14n77t84e78k
Gól! Hospody se nezmění, dokud se nezmění konzumenti! To jsem chtěl slyšet. Taky jsme začali v hospodě vařit recepty slezské kuchyně, opravdu poctivě (hovězí oháňka v cibulové omáčce, řízek se zelným salátem, bramborové placky na plotně, bryju atd.) avšak nechali jsme na jídelním lístku kuřecí prso s broskví, katův šleh apod. No a můžete hádat, čeho jsme prodali více..
S77a84b35i12n13a 96K51r41e52j73č32o60v81á
tak jemu asi nejde o to, kolik toho navaříte nebo jestli vaříte polské či maďarské speciality. V Ano, šéfe! šlo hlavně o to, aby kuchaři nevařili ze 14 dní starého masa nebo maso trvdé, že by to ani pes nerozkousal..Já osobně si taky dám radši dobře udělané prso s broskví než nějakou oháňku.
R19a31d54k30o 28M72i43k84u44l48i46č
to věděla už Němcová. proto napsala Babičku. a proto je Babiččino údolí a Babiccinytrhy.cz
I75v22a41n 29B66a16z33i95k84a
A bude to víc o hovn..ch, prd...ích, srač...ch a pod., nebo o vaření? Jak pana kuchaře znám, tak A) je správně. Vtipné hlášky beru, ale ty zdaleka nepřevažují.
J56a13r37o42s20l97a53v 13V87o47n54d93ř81i80c88h
ach bože, tenhle kozatej vopruzák je s tim svym jídlem strašně důležitej.
S81a65b92i98n52a 22K58r24e11j29č15o67v17á
Jo to sice je, ale alespoň od "Babicových dobrot" umí vařit
O37d90s59t73r19a59n88ě71n83ý 98U19ž68i62v29a18t46e22l
P94e42t15r 33K19o24š88í21č82e75k
Slovo babička je dnes hlavně marketingový tahák, tvrdí Pohlreich. A je pro amatéry. Kulinářští fajnšmekři slyší jen na slovo s velkým "B", bez háčku a bez písmene "k".
O96d88s36t22r14a39n46ě75n95ý 86U80ž84i32v90a26t96e66l
K83a40m89i92l49a 76V87o34l72n61á
Doufám, že to bude ke shlédnutí na internetu, docela jsem na to zvědavá. Vaření miluju, baví mě odmala, ale vždycky se hodí přiučit nějakým trikům šéfkuchaře. A pro všechny přechytřelé, jejichž názory a stravovací návyky připomínají osazenstvo nádražního bufetu v roce 83, bych chtěla jen vzkázat, že když vám něco nechutná nebo se nelíbí, tak to proboha nejezte a neodsuzujte všechny, kteří mají rádi něco jiného než vy. Já taky asi jednou za 2 roky dostanu chuť na svíčkovou, maminka ji zaplať pánbůh doma nikdy nevařila. Ale dnes jsem si po návštěvě farmářských trhů uvařila steak z tuňáka, chřest a domácí papardelle a to žádná svíčková z mého pohledu nikdy nepřekoná.
J83a28n 76S69l62a35d83k90ý
Tuňáka z farmářských trhů? To musel být čerstvě ulovený, co?
K82a57m86i14l38a 25V53o22l59n41á
Hm, tak přesně kvůli takovým strávníkům jako vy už to Pohlreich skoro vzdal se snahou pozvednout českého konzumenta. Jídlo má být zážitek od začátku do konce, včetně vzhledu. Někomu přijde nechutná rukola, chápu, nemusí chutnal každému, mně přijde otřesné česká "obloha" rajče, okurka, list salátu. Tyhle oblohy bych zakázala.
K20a20m24i16l21a 57V15o79l92n82á
Pardon, to měla být reakce na příspěvek.
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje
Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Fotovoltaika na jarní technické: Co zvládnout sám a kdy jít za odborníky?
Pro fotovoltaické panely nastalo jaro, ač teď ještě panuje nevlídné počasí. Stejně jako potřebuje...
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...