Diskuze
Bezpečný tatarák jako lahůdka bez desítek zbytečných dochucovadel
Děkujeme za pochopení.
L60u72d88ě97k 87N17ě43m66e12c
Už jste někdo zkoušel naškrabat 2 kila tataráku?
T84e24r53e36z32a 21H18l28a11d85k72á
100 lidí= 100 chutí,kdyby to lidem nechutnalo tak si to nedávají,ať každý jí co mu chutná,další "odborník" co má pocit,že bez jeho rad tady umřeme hlady.
V84i82l85é80m 54K57o86s
Dělám to podobně jako kuchař z článku. Dávat do masa za 700 kečup, plnotučnou za 3,90 nebo ty Maggi sr...y je fakt buranství. Nikdy jsem to nechápal.
S11t68a48n18i44s19l85a13v 27P30ř90i17b42y35l
Máte recht - nejsem buran, tak si přece nedám na maso za 700 sůl za 4 koruny kilo. Kořením zásadně šafránem - to je to správné frikulínství
P74a66v81e72l 35K35r41a29m40e24r
1) správný český tatarák z českého býčka ze svíčkové či roštěnce 200g (tomu by měla odpovídat i obvyklá cena 150 - 180 Kč) se vždy škrábe, nikoliv mele 2) podává se správně nenamíchaný. Právě proto, aby byla cítit chuť čerstvého, nikoliv rozmraženého masa, jak je v česku zvykem 3) obvyklými přílohami jsou" čerstvé syrové vejce, sůl, cibule, pepř, hořčice a paprika, které si zákazník sám podle chuti namíchá, česnek a několik topinek smažených na sádle 4) olivový olej nebo sýr k českému tatráku vůbec nepatří. To je jako svíčková z vepřového...
L51u86d16ě61k 67P57o85k75o49r32n56ý
to není český tatarák, to je český blivajz Fuj čuně !!!
J30o65s62e51f 51K56l25a89t
Mistře ze zbytku svíčkové by se dal udělat staročeský gulášek
S35t79a71n98i36s11l66a45v 18P83ř53i83b86y15l
Co je konkrétně na tomhle tataráku tak extra bezpečného? Frťan na úvod?
J12o42s34e55f 66K70l77a53t
Takovou snůšku blbostí se se opravdu podaří přečíst málokdy.Nebo to odněkud někam překládal robot?
M11i28l30e83n77a 25M38e95t87r70o25v17á
Co je tohle proboha za větu? "Kuchař si kupuje hovězí maso z Argentiny, je tedy dobře odležené, tasemnice se nebojí, raději ho proto mele, aby dostal hrubší strukturu."
S35t66a89n50i66s65l77a71v 43P59ř23i32b25y83l
To je ukázková věta, vystihující úroveň článku
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje
Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Fotovoltaika na jarní technické: Co zvládnout sám a kdy jít za odborníky?
Pro fotovoltaické panely nastalo jaro, ač teď ještě panuje nevlídné počasí. Stejně jako potřebuje...
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...