Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

VIDEO: Fitness hranolky s tatarkou bez cholesterolu. Podle Ládi Hrušky

Domácí hranolky nemusíte připravovat jen z brambor, nabízí se i jiná zelenina. A zdaleka nepotřebujete fritovací hrnec, vystačíte si s pekáčkem a několika lžícemi oleje. Z majonézy pak Láďa Hruška radí vyhodit vajíčka a nahradit je mlékem, abyste se vyhnuli cholesterolu a získali tak pokrm ve „fitness“ verzi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

J40i21r85i 49O89s73v37a38l43d

9. 10. 2015 22:28

To nejsou fitness hranolky paní Čermáková to je snaha zaplnit si břicho klidně třeba hadrem na podlahu víme?

0 0
možnosti
PN

Tiše přemýšlím, jak velký rozdíl je mezi celerem a bramborou. Když osmažím bramboru nebo osmažím celer, vyjde to podle mě nastejno. Základem fitness podle mě je, že to prostě mastné nebude. Výjimku má mrkev, neb vitamín A je rozpustný v tucích.

3 0
možnosti
Foto

Mrkev ale neobsahuje vitamín A, ale provitamín, beta karoten. A ten obsahují nejen mrkev, ale i některá ostatní zelenina.

1 0
možnosti
DR

Kdybych od tohoto člověka dostal tisícovku tak se budu bát ji vzít aby nebyla rozbitá..

1 0
možnosti
RK

Nikdy sem nepochopil proč dělat něco tak, aby to vypadalo jako něco jiného8-o

7 0
možnosti
MH

Nějak na sobě pozoruju, že čím dál tím míň čtu zprávy na idnesu. A to je dobře.

6 0
možnosti
PF

Pane Horňáku,

k dokonalosti vám chybí už jen jedno – přestat sem psát  :-)

4 5
možnosti
JB

Znám lidi, kteří celerové hranolky milují, jednou jsem je zkoušela a ačkoliv celer opravdu nemusím, nechutná mi, v této podobě se to sníst dalo. Takže chápu, že pro milovníky celeru to je zajímavá úprava jejich oblíbené zeleniny. Nechápu ten konzervatismus, předpokládám, že spousta lidí vyskočí jak čertík z krabičky, jen když slyší jméno Hruška. Zajímalo by mne, jestli ti samí by byli tak kritičtí, kdyby to byl recept - jak uvádí někdo níže v diskuzi - propagovaný Jamie Oliverem. A i on dokáže zkombinovat poměrně zajímavé a neobvyklé suroviny, přičemž jeho způsob vaření je hodně lidový. Jenže protože to je Jamie, nikdo si neodváží ho dehonestovat. ;-) Mimochodem, variantu majonézy z oleje a mléka jsem taky zkoušela a překvapivě to bylo dobré a struktura taky vypadala v pořádku. Dokážu si představit situace, kdy člověk po takové alternativě sáhne, třeba chce udělat "majonézu" pro děti a nechce riskovat eventuelní salmonelu. Pořád je to domácí "majonéza" ze základních surovin, tedy mnohdy lepší, než kupovaná.

6 7
možnosti
AK

Rozdíl mezi Jamiem a naším Laďou spočívá v tom, že Jamie vařit umí.

10 3
možnosti
PS

Vajíčka škodlivý cholesterol nezvyšují.

20 0
možnosti
PV

A ten škodlivý je po padesátce naopak zdravý, jak bylo zjištěno v IKEMu. Ale svět chce být klamán...

0 0
možnosti
KD

On si snad myslí, že lidé jedí hranolky kvůli tvaru, barvě nebo typu tepelné úpravy. Pokud někdo zůstává stále na pochybách: Lidé jedí hranolky kvůli CHUTI. Pokud to zaměníte za něco co má jinou chuť (většinou výrazně horší), tak jste problém nevyřešili. Je to jako místo betonu používat bláto obarvené na šedivo. Má to stejnou konzistenci a barvu, tak to přeci musí fungovat. Hloupost těchhle dietních "nahrazovačů" mě vždy zaručeně pobaví.

31 0
možnosti
BS

Nahodou hranolky a chipsy z trouby delam uz dlouho a jsou moc dobre. Jenom je treba je nejdriv namocit do vody. A majoneza kde nahrazujete vajicka mlekem je take bezna a ani jedno se zase tak moc nelisi. Hrusku jako kuchare nemusim ale tady zase tak moc vedle neni.

1 0
možnosti
VP

Olivový olej na 220 stupňů? Hmmm...

9 1
možnosti
RS

R16a12d22i27m 73S13u97k

3. 10. 2015 17:16

Kouřový bod olivového oleje je (podle druhu) 190-250°C, takže proč ne.

0 2
možnosti
HV

Hruška objevil Ameriku,ale má tak 15 let zpoždění.Celerové hranolky byly šlágrem dávno,místo tatarky jogurt s česnekem,pažitkou,chilli omáčkou.;-D

10 0
možnosti
VT

tak, podle této diskuze to mnozí asi neobjevili, tak proč ne teď a od Hrušky?

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek

12. dubna 2024  6:45,  aktualizováno  15:13

V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc

2. dubna 2024  7:02,  aktualizováno  15.4 9:14

Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....

Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu

15. dubna 2024

Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů

16. dubna 2024

Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...

Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu

20. dubna 2024

Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Jako dítě miloval Bajaju. Dnes vyrábí zbraně a díky šermu žije v minulosti

19. dubna 2024

Na hradech a zámcích či ve filmech, jako je třeba pohádkový Bajaja, ho fascinovali šermíři, a tak...

Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů

18. dubna 2024

Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!