Diskuze

Povidla upečete téměř bez míchání, nejlépe z přezrálých švestek

Bez povidel neupečete koláče, buchty, ani vdolky. Tuto fantastickou a přitom jednoduchou švestkovou záležitost připravíte zcela bez míchání za necelé dvě hodiny. A povidel si můžete užívat až do příštího podzimu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Svestky jiz v nasem okoli nikde nerostou tak bych rad vedel, jak to vychazi cenove v pripade, ze bych je kupoval na trhu, nebo kupoval susene. V hypermarketu jsou povidla strasne lacine (20kc), ale jsou moc ridke, osizene a bez chuti. To jeste marmelady si zachovaly uroven, povidla nikoliv. Nemohl by mi nekdo z ctenaru poradit ??

0 0
možnosti

Loni byl 200litrový sud, letos to odhaduji na 300litrů. Asi zkusím něco vypeckovat. Jo slivovička byla jak cukrkandl :-)) Odkopky rozdávám :-))

0 0
možnosti

Tak ti nějak Kadle nevim - povidla se pečou??? My je vždycinky vařili, a pokud je občas nezamíchám, tak se připálí a je hotovo... No kdo chce kam...

A ejhle, pravá lupa neví, co dělá levá:http://hobby.idnes.cz/svestkova-povidla-podle-babicky-tri-suroviny-a-parkrat-zamichat-pxu-/hobby-domov.aspx?c=A110823_110837_hobby-domov_bma ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

To je současný směr. Toto "pečení" vlastně nahražuje vaření a potom zahušťování, kdy u toho člověk musí hodiny být a míchat, aby se to nepřipálilo.

Tadyhle tím "pečením" to akorát odpeckuje a potom přijde a vyndá hotové.

A nejsou to povidla, protože povidla se mají dělat bez přídavku cukru.

Jak tam přidá cukr jako tady v návodu, je to už marmeláda.

5 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc

29. března 2024

Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!