Diskuze
Berlínský řízek není prasárna, říká Pohlreich a míchá hořčici s křenem
Děkujeme za pochopení.
F64r79a18n11t25i47s42e10k 90K95r31a32l
Az na to,ze je to Münchnerschntzel ! Tedy Mnichovsky a ne Berlinsky !
J88a43r97o25s35l66a45v 39Š52a33n22í86k
Drazí přátelé. Nedalo mi to a koupil křen a víc jak dva centimetry tlustý řízek jsem si ukuchtil. Oproti originálu ale na pánvi po pěti minutách z obou stran a pak dvě hodiny v pomalém hrnci. Výsledná chuť podobná běžnému řízku, ale plnější a trošku ostřejší. Nedělal jen ho na másle, ale pokladl máslem jednu stranu před ukončením smažení a po otočení do PH i druhou. Z hrnce není křupavý, ale za to jak dortík. Není to pracnější, jenom je potřeba mít ten křen, hořčici má doma každý a chuť je znatelně zajímavější. Je jedno, jak se jmenuje, chutná skvěle.
R81a67d42i94m 32K80o75k21t69a
A já právě tu odfouknutou strouhanku na řízku mám rád. Tak teď už vím jak jí docílit, díky šéfe .
Z88d95e67n67e87k 64H21o61r33k35y
Tenhle rizek neni prasarna, ale taky to neni berlinsky rizek. Je to rizek mnichovsky. Aspon to tvrdi hodne jidelnich listku v mnichovskych restauracich a "kantynach".
J46o40s66e30f 28M56i14š47k76o20v30s19k62ý
Berlínský řízek se připravuje z vařeného kravského vemene. Recepty pana Pohlreicha jsou už občas překvapivě "mimo mísu".
Š98á47r40k57a 46M11a34t76y28á97š63o36v19á
smažený vemínko, to bych si dala..jedla jsem to naposledy u nás v bufáči před 20 lety....
M27i53l55a54n 20T46r72i13b52u64č10e46k
Vídeňský řízek se smaží na přepuštěném másle. Ne na másle.
Z68d18e16n24e56k 24S37e50i20d50l
Nevím co má společného článek o Berlínském řízku se svíčkovou?
Z51d17e30n32e37k 24S87e27i42d13l
Uklepl jsem se, to patří paní Trnkové
K93l19á39r60a 90T31r10n83k46o58v56á
Aha, takže smažený řízek není nezdravý, ale svíčková ano. I když omáčka je samá zelenina a trocha smetany.
R81a40d21i76m 92T27o62b71i82á35š
já měl zato, že brlínský řízek se dělá z hovězího vemena...
T84o97m75á12š 48D34v86o19ř58á25k
Svíčková na smetaně také nemusí být ze svíčkové...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc
Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně
Šárka chtěla kojit. Chvíli to ale vypadalo, že se jí to nepodaří. Díky správně zvolené laktační poradkyni nakonec dosáhla úspěchu. Poslechněte si...