Diskuze

Pohlreichova rychlá svačina z grilu: topinka se španělskou šunkou

„Když v jedné hospodě na Mallorce můžou servírovat jen chleba se šunkou a nic jiného a každý den tam na to přijede 250 lidí, bude to pro nás taky tak dobrý,“ věří Zdeněk Pohlreich. Topinka z grilu s česnekem, rajčetem a španělskou šunkou je tak prostá, že o to více dá vyniknout chuti vybrané šunky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak nejdříve s v článku hovoří o pár lístcích bazalky - a pak ve fotogalerii je rukola.. nicméně ze své vlastní zkušenosti: opravdu tam radši dejte bazalku, ta vůně a chuť celku je mnohem lepší než s rukolou (ta její poněkud "štiplavá" chuť hodně věcí zabíjí.. navíc dávat tam "obří" - staré lístky rukoly je fakt na palici.. max tak mladé, drobné lístky.. když už..

0 0
možnosti
Foto

Něco bych zakousnul.

2 0
možnosti

Náš chléb ve Španělsku viděli leda v kempu u českých turistů. Mají jiné typy chlebů, spíš bagetového typu, nebo prostě toastové chleby. Ale chuťovka to bude R^

0 0
možnosti

M93a62r88e68k 76K32l75u93f87a

21. 5. 2018 12:52

Jenže šunka opravdu chutná jako šunka a rajče chutná jako rajče. Pokrm z kvalitních surovin chutná dobře všude, nejen ve Španělsku. ;-)

7 0
možnosti
Foto

Opravdu, ten česnek vynikne.

0 0
možnosti

P25e33t65r 54S35m73u92t36n13ý

21. 5. 2018 11:25

Až na to, že to není topinka, ale toast.

0 0
možnosti

Já bych si raději dala pravou pražskou šunku, kterou už jsem neviděla mnoho let a klasický český chleba.

0 0
možnosti
Foto

Chleba se sehnat dá, opravdický český kváskový, malé pekárny se snaží, ve městech je třeba mají v prodejnách zdravé výživy.

1 0
možnosti

Hned bych dala k snídani a jméno té hospody by nebylo? :-)

0 0
možnosti
Foto

Tebe bych nechtěl ani jako uklizečku, když si neumíš ten pokrm připravit sama.

1 8
možnosti