Diskuze
Pohlreich odhalil rozpory v kuchyni. Kuchaři to zabalili kvůli neshodám
Děkujeme za pochopení.
M91a98r63t60i62n 43K55r88á39l22í79k
Pracovat s perfekcionistou je za trest, ale zas na druhou stranu to hodně člověku dá - bohužel ale za cenu vyhoření.
L16a62d56i50s16l17a90v 22P29o19l77á78š11e52k
hele všichni by jste měli někdy navštívit restauraci Na růžku v Lošticích.Na moravě,vyrábějí se tu tvarůžky-pokud jste nevěděli kde to hledat.Super hotovky za úžasné ceny.Doporučuji
J93i14ř96í 53Ř50e61h36o17ř
to byl zajímavý díl.
Na začátku reklamní prohlídka na kterou přistoupili i tvůrci pořadu.
Podnikání založené na dojení dotací. Budeme dělat cokoliv hlavně když to někdo zatopí.
I bez šéfa bylo hned jasné, že je blbost mít v jednom baráku dvě kuchyně (či snad dokonce tři bylo zmíněno). Kuchaři se mezi sebou ani skoro neznali.
Zmíněný kuchař měl dělat nejvyššího šéfa jedné kuchyně. Na to nemusím vařit v imperialu abych to poznal.
Polreich výjimečně skoro pochopil co si žádá lokální zákazník (té dětské kuchyně). Ale stejně nepochopil že v dolním pr..lákově nikdo za svíčkovou k obědu 210 korun nedá, když i lidé v Praze se chtějí jen prostě najíst za kilo.
J96a21k71u50b 37Z15e86m15á96n69e66k
Já jedl v Rožnově před týdnem a na 200 se za hlavní jídlo dostanete bez problémů i v úplně obyčejné hospodě a nevypadala prázdně.
J46o22s37e72f 29Z25a43h25á24l30k61a
Vzhledem k dnešnímu článku o šizení surovin v jídlech, je nejedna česká restaurace "zážitková"-
T54o49m51á91š 84L70u28d69v98í65k
Další z podniků, který se do pořadu přihlásil jen proto, aby měl reklamu - na začátku ZP ohlásí, že mu o podniku režie prakticky nic neřekla, potom následuje exkurze provozem, kde sice zrovna mají sanitární den, přesto tam ve vanách mají naložené jakoklientky (náhodou mladé a pohledné dámy), doprovázené je to řečmi o tom, co všechno se ještě plánuje a jen tak mezi řečí tam probleskne informace, že prostory jsou vybavovány z evropských dotací.
No a závěrem jsou uděleny 3 hvězdičky bez jakéhokoli zdůvodnění, prostě proto, aby komukoli došlo, že režie měla díl od začátku pevně v rukách a dopředu rozhodla, jak má dopadnout.
Takové díly se mi nelíbí a upřímně, vždycky mě napadne, že někde poblíž určitě stojí nějaká pěkná hospoda, kterou provozuje nějaký hospodský, který musí pečlivě zvážit, jestli za vydělané peníze pořídí hostům lepší židle, nebo konečně koupí novou lednici. Prostě proto, že si ty peníze sám vydělal a tedy si je zaslouží mnohem víc.
T44o77m64a78s 85N34o23v22a17c21e12k
S tímto souhlasím, taky mi to tak přišlo. Ono takových dílů bylo víc, třeba jak si v díle z brněnského "Bronxu" honili triko v půlce dílů místní aktivisti a vehementně nás přesvědčovali, jak je to tam krásné a ještě si pozvali tetičku v kroji (která byla z těch všech účinkujících asi nejlepší). Mám ten pořad moc rád, ale asi je dobře, že už končí, co z toho v mnoha případech Remunda s Klusákem udělali, je děs. Tento díl je příkladem. Podle mě dopředu připravené divadlo
O93l65i41n 76C38e16t46l
Pan Pohlreich nesahá svým burgrovým kuchařským uměním takovým Hanzelkům ani po paty. Ale asi umí lepe umývat nádobí.
P22e86t44r 13T27á11b85o22r12s44k78ý
Vy jste takový krystalický mindrák. Ale jsem rád, že se může každý svobodně projevit...
O98l67i43n 11C44e71t92l
Jo Pohlreich, ten kretej zahnul v 89 do Austrálie a umejval tam nádobí? Co on umí? Jen se tlemí a myslí si, že mu někdo na severní Moravě dá za svíčkou 209 Kč? Ten pan je úplně mimo. A to ze mu lidi žerou ty jeho kostky ve skluzu? To ukazuje, jak jsme pitomej národ , který skočí každýmu na špek!!!
A43l90e30š 12V16y18k59y12p60ě83l
Vy budete podle vseho vazeny pane asi jeden z tech radoby kucharu, ktere si pan Polhreich tak oblibil, jinak vasi zast absolutne nechapu. I kdyby v 89 utekl kamsi a myl tam treba nadobi, neda se mu uprit to, ze uspesne provozuje tri restaurace, kde skvele vari a jeste k tomu naucil alespon cast Ceska lepe varit a stravovat se...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek
V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu
Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...
Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc
Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů
Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...
Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu
Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Jako dítě miloval Bajaju. Dnes vyrábí zbraně a díky šermu žije v minulosti
Na hradech a zámcích či ve filmech, jako je třeba pohádkový Bajaja, ho fascinovali šermíři, a tak...
Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů
Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...
Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!