Diskuze
Kapra naporcujete rychle a jednoduše. A ještě zbude dost na polévku
Děkujeme za pochopení.
L22i13b98o79r 62P48e81t84r24á63š
Pár let už filetuju tímto způsobem a mohu doporučit . Ořez páteře a žeber ovařím do takové zeleninové polívky , po pár vteřinách do ní opadne čistě maso a výtáhnu korpus. Filety mají zas úspěch u dětí . Jo a kůži stahuju . Sice jde něco z masa do pryč , ale co , v porovnání s ostatními náklady na vánoce je to pakatel.
T14o26m70á58š 31K86r62a69t12o66c15h73v22í54l
Asi jsem divnej, ale podkovy na půl a pár kostí v nich mi nevadí. Spíše naopak.
R35a96d19e41k 14C42o63u92f58a10l
Každý dle svého vkusu. Taky nefiletujeme až tak drasticky, do papíru. Žebra necháváme, páteř jde do vývaru.
J69a45n 14N33o75v19á67k
Já už mám letos hotovo (už přes hodinu ), ale filety nedělám, zdá se mi to jako plýtvání.
Očistím, nařežu podkovy a pak při se při půlení podkov zbavím páteře (přidám k hlavě na polévku), žebra zůstávají v mase.
M18a14r27t55i64n 85V23o55j97á32č47e45k
Ja jsem se naucil ostrym nozem pres kosti a pak kosti vytahat a odpad neni zadny
D45a47v89i54d 53T64e38r49i79n81g98l
Nic proti kaprovy,ale nějak mi pripada ze je az moc drahy.
Kdyz si spocitam kolik mi zbyde,opravdu kvalitniho masa, tak mi přijde ze si vlastne kupuji jen maso na polevku.
L67u70k88á85š 81J39a93n92d97a
Taky je to sváteční jídlo :) Navíc která ryba není drahá. Stovka za kilo ještě není tak hrozná.
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...