Diskuze

Pohlreichova lest ve Svitavách vyšla. A začalo léčení kuchaře idealisty

Zdeněk Pohlreich zná majitele restaurace U Filipa už z předchozích natáčení Ano, šéfe! a ví, že Filip Albert to s gastronomií myslí vážně a poctivě. Jenže do restauračního podnikání ve Svitavách šel s velkým egem a mladickou naivitou, páteční Superšéf v převleku za důchodkyni to nemilosrdně odhalil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Viděl jsem první díl a řekl si, že už nikdy více.Rv A vůbec si nevzpomenu, že něco takového třeba zrovna běží v televizi. A např. na Šéfa na grilu jsem si dával upozornění pomocí aplikace v mobilu. Je to rozdíl jako noc a den.

1 0
možnosti

Takže nikdo nevěděl, že se tam něco natáčí, jen byly v kuchyni na každém rohu kamery, detailní záběry na aktéry, osvětlovači, zvukaři, režisér, ale jako nikdo si nevšiml, že se natáčí :-D Myslí si někdo, že jsou vážně lidi tak hloupí??

0 5
možnosti

P46e42t84r 95P67r73a24t36e91r

23. 2. 2020 13:25

Za hlupáka jste vy, zkuste se zamyslet nebo alespoň přečíst níže v diskusi vysvětlení od pár obdařenějších z hlediska IQ..

5 1
možnosti

P84e36t15r 75P58r79a80t18e90r

23. 2. 2020 13:17

Je zajímavé sledovat tady na diskusi, kolik hlupáků si myslí, že je to naaranžované, protože tam přece jsou ty kamery a všichni je musí vidět, tak jaképak inkognito. Zkuste chvíli přemýšlet. Myslím, že ten, kdo má IQ aspoň 90, tak by to mohl dát.;-)

2 3
možnosti

Na to nemusíte ani moc přemýšlet. Takových pořadů jsou hromady, spousta lidí už měla příležitost se k nějakému takovému natáčení nachomýtnout. Je to naaranžované.

2 1
možnosti

J13i67ř38í 58F14o20g33e46l

22. 2. 2020 22:26

Ani se nedivím, že nechtěla říci kolika penězi restauraci dotuje. Ale manžel to provalil a Finanční úřad se asi hodně bavil, když kadeřnice tu sumu potvrdila.

V daňovém přiznání je na to asi extra kolonka.:-P

2 0
možnosti

Tady není nikdy dost těch chytráků, kteří postřehli kamery. Ježišinky, oni viděli kamery. Konspirace, komedie, zaplacený, Zednáři za to mužou, země je placatá. Padnu ;-D

Že tam běhá štáb vidí každý normální člověk. Ale normální člověk taky vidí, že ty kamery tam jsou všude možně, štáb taky. Mají obsazeno ne třeba celou restauraci, ale minimálně několik stolů. A majitelé restaurace samozřejmě vědí, že je tam televize a souhlasí s natáčením. Ale to nijak nedokazuje, že vědí, že jde zrovna o Pohlreicha.

Ten štáb tam pár dní možná týdnů šaškuje, natáčí.. Majitelé i zaměstnanci si na jejich přítomnost zvykají a ztrácí ostražitost. Když tam natočí pár stolů, už nikomu nemusí přijít tak divné, že natáčí i stůl, kde je skrytý Pohlreich. Tady v tom případě bych věřil, že skočili na to, že hlavní překvápko je Vodouch.

8 3
možnosti

Líbilo se mi odvádění pozornosti Vodouchem. I to dobře hrál. Klidně si mohli myslet, že on bude ta hlavní postava.

2 0
možnosti
Foto

Pokud by mi někdo každou chvíli netvrdil a nesnažil se mně přesvědčit, že to je opravdu skutečnost a že nic není nahráno, pak bych ten pořad bral jako zábavnou show. Jenže pokud pořád slyším něco o skrytých kamerách a přitom vidím že ta skrytá kamera se pohybuje, tak mně ta zábava přestane bavit. Navíc když opravdu není zcela jasný princip celého pořadu. Je totiž v dnešní době trochu hodně divné, že někdo investuje do jedné restaurace stovky tisíc v rekonstrukci a vybavení jen tak. A pak... kolik z vás si umí představit být v práce 24 hodin bez spánku a pak radostně juchat při otvíračce? Takové směny nemají ani hasiči. Jasně, je to zábavná show. Ale nemusela by se tvářit tak hrozně seriozně. A pro rýpaly...po druhém díle jsem se na ní přestal dívat. Reaguji jen na ukázky a tento článek.

5 7
možnosti

T24o93m77á30š 29K74o85t

22. 2. 2020 18:21

Skrytá kamera se nemůže pohybovat? Jako že nemůže být na někom, kdo pod nějakou záminkou je v kuchyni? Lidi broboha když vidíte za každou blbostí lež a konspiraci, tak se opravdu nedivím, proč dnes statisíce lidí věří v plochou zemi...

5 1
možnosti

Každý máme asi jiné priority k jídlu v restauraci.Já zastávám názor, že se chci pořádně najíst, což znamená guláš (svíčkovou nebo další hutná jídla) se šesti knedlíkama a ne jít do restaurace dát za oběd 300 kč a když jdu z oběda tak mám ještě hlad.

Občas chodíme do restaurace se sousedama a ten soused zase má prioritu dát si v restauraci oběd co se doma běžně nedělá.Jenže on dá 250 - 300 kč za oběd a za dvě hodiny shání co by si ještě dal.Já si dám za guláš se šesti 100 - 120 kč a do večeře už nemusím jíst.

A když se dívám jaké porce jsou u Pohlreichta a kolik to stojí, tak odtamtud bych asi odešel hladový a chudší o mnoho peněz.

5 8
možnosti

Tak samozřejmě každý chodí do restaurace z jiného důvodu. Ale zpravidla člověk nežije, aby jedl, ale jí, aby žil.

5 0
možnosti

Myslím, že už teď není důležité, jestli to věděli, nebo nevěděli. Ten hlavní problém je v tom, že onen princip "jako natáčení něčeho pro televizi" ten pořad naprosto nevysvětlil a celé to vyznělo ve výsledku hloupě. Tzn. jasná chyba tvůrců.

3 2
možnosti

T97o79m58á18š 65K67o29t

22. 2. 2020 13:59

V prvním díle to říkali. Ale asi by bylo lepší to opakovat, alespoň v prvních několika dílech.

A podle převažující náplně komentářů zde by to možná měli opakovat co 10 minut i v průběhu pořadu.

4 1
možnosti

Opet vyzivna diskuse. 100 lidi se u poradu bavi a nic v tom nehleda a jeden clovek se kazdemu snazi vysvetlit, ze to tak neni :-)

Zajimalo by me, jestli pan Bednar obiha i materske skolky a vysvetluje detem, ze jezisek neexistuje :-)

Me je uplne fuk jak to natocili a co si rekli. Ja si dam popcorn, sednu si, vypnu mozek a necham se bavit.

Komu se to nelibi, necht sleduje opravdu nefalsovany, realny prenost z Hlavniho nadrazi na slow.tv

22 2
možnosti

asi sám nevěříte, že se na to dívá jen 100 lidí,takže asi myslíte jednoho člověka ze sta ....... což ale dělá v případě např. 100 000 diváků docela hodně ......

0 3
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc

29. března 2024

Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

FOR KIDS by měl být zážitkem pro celou rodinu, říká Monika
FOR KIDS by měl být zážitkem pro celou rodinu, říká Monika

Monika Pavlíčková (35 let) je maminkou dvou dcer, sedmileté Terezy a čtyřleté Laury, a zároveň také manažerkou obchodního týmu společnosti ABF,...