Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Na kuřecí vývar kosti opečte, ať je hezky silný a tmavý

Vývar je základem pro každé vaření, ať už budete připravovat polévky, omáčky nebo péct maso. Proto se vyplatí udělat si ho do zásoby a pak ho můžete používat místo různých kupovaných bujónů. Dnešní kuřecí vývar pro vás připravil kuchař a módní návrhář Pavel Berky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

v nemocnici po operaci,do mne lili ten nechutnej nemocniční čaj...žádnej vývar....

2 0
možnosti
BK

Na tmavsi vyvar existuje, jednoducha finta. Nevyhazovat hnede suche a ciste slupky od cibule (davat si je stranou tak, aby nebyly plesnive) a pridat je na zacatku do vyvaru navic k nakrojene cibuli se slupkou.

5 0
možnosti
RD

Kvalitní článek. Mnoho cenných informací, které jsem nemohl nikde jinde sehnat. Zítra prosím stejně kvalitní článek s podrobným popisem i videem, jak se zavazují tkaničky...nejlépe třeba oslovit nějakého atleta.

10 7
možnosti
VK

teda netvrdim, ze je to nejaky super bomba clanek ale uprimne - proc to safra ctes kdyz je to ztrata casu?

5 0
možnosti
TD

Micha to jako blazen :) A je to videt na te zakalenosti :)

2 0
možnosti
VP

Ve vší úctě... má to jak vodu z kaluže. :-P

0 1
možnosti
PM

Kurete je tam, na mnozstvi zeleniny, strasne malo. Ja pouzivam cca. totez, ale k tomu dam 5 skeletu a klidne nejaka kridla, at to ma silu. Delam vyvar do zasoby v hodne velkym hrnci.

16 0
možnosti
Foto

Poměr mám stejný, přidám buď křídla nebo biskupy - podle toho co jsem zrovna koupila. A tu zeleninu peču na plechu i s kuřetem. Cibuli pouze rozkrojím - nechám ji ve slupce a česnek pouze zmáčknu nožem aby praskl. Toto vše upeču, pak přesunu do hrnce a nechám probublat cca hodinu. Pak scedím, nechám vychladit a sundám tuk. Pak teprve vezmu další zeleninu, orestuju na másle a přidám vývar. Zbylý vývar zredukuju a dám zamrazit do tvořítek na zmrzlinu. Ty kostičky pak můžete přihodit třeba do omáčky.

2 0
možnosti
  • Nejčtenější

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů

16. dubna 2024

Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu

18. dubna 2024

Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....

Jediné kuře a rázem máte s minimálními náklady oběd pro početnou rodinu

21. dubna 2024

Vyplatí se koupit kuře v celku a naporcovat si ho sami, protože celé kuře běžně získáte i za cenu...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu

20. dubna 2024

Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...

Žádná mřížka ani pánev. Steak lze připravit přímo na rozpálených uhlících

23. dubna 2024

V pořadu Česko na grilu na Primě se objevila neobvyklá výzva. Připravit hovězí steak přímo v ohni....

Umí člověka rozpohybovat i vytáhnout z deprese. Vepříci, koně, psi i delfíni

23. dubna 2024

Nejenže jsou lidem věrnými souputníky. Zástupci živočišné říše jim mohou i vylepšit fyzické a...

Podzámecká zahrada v Kroměříži je plná energie a inspirace. I za deště

22. dubna 2024  10:42

Nemůžete zabloudit. Na spodní straně náměstí proběhnete mezi domy k zámku s právě opravovanou...

Liška byla nejlepším přítelem člověka, dřív než domestikoval psy, tvrdí studie

22. dubna 2024

Lidé kdysi patrně chovali lišky jako domácí mazlíčky dávno předtím, než se na scéně objevili...