Diskuze
Bageta pro gurmány i vaření v Čestru. Finalisté Masterchefa jsou na roztrhání
Děkujeme za pochopení.
L41e72n21k11a 11M22a65t73o22u46š79k92o41v51á
Kdysi mě učili točit pivo a kladli mi na srdce, že se to nesmí spouštět po skle. A tuto paní považuji za profesionálku a ta to po skle pouští, tak nevím, mno.
J25i81ř88í 42F17i43a59l88a
Tenhle díl byl hodně nepovedený. V podstatě byl tým, který šel později do spižírny jako druhý předem vyřízen.
A ta tlupa pozérů tomu dala korunu. Obzvláště to stvoření v růžových šatičkách. Ta se v TV nedala přehlédnout a tak možná některým ostatním křivdím.
H63o76n54z77a 27N43o62v22á38k
Nemyslím si, že tým vyraboval spižírnu sám od sebe, prostě to bylo ve scénáři. Prostě ,,reality show"
P67e53t97r 11P64o69s21p22í44š96i46l
Vaření v Čestru bylo pravidlový fiasko. Nechat vybrat týmy jejich meny a pak nechat jeden tým vyrabovat spižírnu tomu druhýmu... Tohle se moc autorům nepovedlo a bylo to na výsledku opravdu nechutně vidět a celý díl byl o ničem. Aspoň díky za to, že jako lajk vím, jak čepovat pořádně plzeň.
J38i95ř45í 74F50r18o41l24e57c
Trošku nefér, když první tým vybral druhému všechny suroviny
M75a74r55t52i19n 44M56a33l94ý
Nevím jestli taktika nebo buranstvi ale asi to druhé.
M32a20r98t18i21n 49K43a49r59á22s76e30k
V cestru fakt podavaji maso jak raw, medium raw a medium well?
V72o45j23t60ě92c27h 11V13o68p84a28ř15i45l
Nj, autor zřejmě nezná suterénně cizí termity. Dle Punčocháře to pro soutěžící bylo rare, medium (nikoli medium rare) a medium well.
B62e22d10ř88i66c18h 46K26a88r33a97s
Udělat televizní show z něčeho kde je rozhodující chuť, to je vrchol geniality. Nějak mi uniká ten divácký zážitek. Koukat na jídlo (•‿•)
T37o26m56á12š 35B89í95l63e93k
Někoho baví sledovat v televizi vaření, někoho komentovat pod články o něčem, co mu uniká.
P84a40v61e93l 59N90o42v52o63t19n13ý
Jo v té bageterii jsem jednou byl. Kvalita jak na pumpě a cena 130 korun. Faktsuper
D15a63v55i97d 48D54i81r51g74a
Na kterou pumpu jezdíte? Pokud by tam měli takové bagety jako v Boulevardu, tak bych tam celkem začal jezdit.
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Prodej domu Vrchlického 14, Třešť
Vrchlického, Třešť, okres Jihlava
4 900 000 Kč