náhledy
Pohlreich letos griluje ve Španělsku, ale řadu jeho receptů zvládnete připravit i pěkně doma na terase. Stačí jen sehnat ty správné ingredience.
Autor: Prima TV, MAFRA
Ze zeleniny upečené na grilu se dá připravit lahodná náplň do oblíbených tortil.
Autor: Prima TV, MAFRA
Což zvládnete i doma na terase, ani nemusíte tahat gril do Španělska jako šéf.
Autor: Prima TV, MAFRA
Na gril dejte péct papriky a lilek, pak rozpulte i cibuli, utrhněte kousek alobalu, posolte ho, popepřete, kápněte na něj trochu oleje a cibuli do něj zabalte.
Autor: Prima TV, MAFRA
Cibuli přidejte na ril, zkontrolujte papriky a lilek.
Autor: Prima TV, MAFRA
Rozpulte rajčata, osolte je a opepřete.
Autor: Prima TV, MAFRA
Do rozkrojených rajčat přitlačte trochu čerstvého nasekaného rozmarýnu a přihoďte je na gril.
Autor: Prima TV, MAFRA
I rajčata přihoďte na gril.
Autor: Prima TV, MAFRA
Opečené papriky stáhněte z grilu na talíř a okamžitě je dejte zapařit do mikrotenového sáčku, aby šly dobře loupat.
Autor: Prima TV, MAFRA
Pečenou zeleninu rozmačkejte (dužinu vyškrábanou z lilku a paprik), pokrájejte (pečenou cibuli a rajčata, přidejte utřený česnek. Směs osolte a opepřete podle chuti a promíchejte.
Autor: Prima TV, MAFRA
Tortily na grilu z obou stran v rychlosti opečte a můžete je plnit.
Autor: Prima TV, MAFRA
Naneste na opečené tortily grilovanou zeleninovou směs.
Autor: Prima TV, MAFRA
Naplněné tortily zarolujte a můžete hodovat.
Autor: Prima TV, MAFRA
Tortily můžete ještě zakápnout panenským olivovým olejem.
Autor: Prima TV, MAFRA
Tortily plněné grilovanou zeleninovou směsí.
Autor: Prima TV, MAFRA
Není nad letní grilování na terase.
Autor: Prima TV, MAFRA
A nebo prostě venku pod širým nebem. Ať je to ve Španělsku, jako na snímku, nebo u nás doma.
Autor: Prima TV, MAFRA
Čerstvý tuňák připravený na grilu. Něco, co byste určitě měli ochutnat.
Autor: Prima TV, MAFRA
Čerstvý tuňák připravený na grilu. Něco, co byste určitě měli ochutnat.
Autor: Prima TV, MAFRA
Šéf griluje ve Španělsku.
Autor: Prima TV, MAFRA
Pokud se chcete přiučit, co všechno může vzniknout na rilu, inspirujte se u Zdeňka Pohlreicha.
Autor: Prima TV, MAFRA
Mořský ďas z grilu
Autor: Prima TV, MAFRA
Mořský ďas v další z možných úprav.
Autor: Prima TV, MAFRA
Grilování ve Španělsku si Zdeněk Pohlreich bezesporu užívá.
Autor: Prima TV, MAFRA
Pohlreich poradil, jak zpracovat na grilu mušle, které se dají nasbírat na mořském pobřeží na skalách.
Autor: Prima TV, MAFRA
Pohlreich poradil, jak zpracovat na grilu mušle, které se dají nasbírat na mořském pobřeží na skalách.
Autor: Prima TV, MAFRA
Mušle se zeleninou a bylinkami.
Autor: Prima TV, MAFRA
Od španělského rybáře si Pohlreich nechá poradit, jak připravit na grilu specialitu ze sépie.
Autor: Prima TV, MAFRA
Od španělského rybáře si Pohlreich nechá poradit, jak připravit na grilu specialitu ze sépie.
Autor: Prima TV, MAFRA
Od španělského rybáře si Pohlreich nechá poradit, jak připravit na grilu specialitu ze sépie.
Autor: Prima TV, MAFRA