Diskuze

VIDEO: Nejlepší pizzu v Praze dělají v Grossetu, rozhodla anketa

Přes tři tisíce lidí se zúčastnilo ankety o nejlepší pizzu mezi pražskými podniky. To je víc lidí, než kolik se účastní předvolebních průzkumů. Měla by tedy mít dobrou vypovídací schopnost.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nějak se mi zdá, že s Pizzou v ČR to jde z kopce. Už se nedá jíst snad nikde. Ale cena je vyšší - možná to bude tím. Nebo pizzaři změnili obor a pizzu válí automechanici. Nevim...:-/

0 0
možnosti

Nejlepší pizzu v ČR dělá Chachar.... kila "kvalitních" surovin z MakraR^

0 0
možnosti

J97a24n 83N30o59v31á35k

6. 4. 2014 22:41

pizzu jedine s kopu kečupu :-P:-P

0 0
možnosti

J41a21n 98M77a75c50u26r55a

5. 4. 2014 22:45

Nemyslím, že Grosseto potřebuje reklamu - jak tu mnozí uvádíte, že si ji platilo. Často je tam fronta na volné místo, i pokud máte rezervaci. Je tam prostě vždy narváno. A taková místa reklamu nepotřebují, ne? Jinak mě osobně nejvíc chutná pizza v Coloseu na Andělu, Grosseto průměr. A jejich plněná šunková pizza-kapsa, ta je vyloženě nedobrá. Jak vařená.

0 0
možnosti

A tip na pizzu v Brně? :)

0 0
možnosti

O37t51a 96B36a84r52t20o89s

4. 4. 2014 22:38

Český "znalci" uznávají jenom pizzu, co má aspoň pět pater: dole jsou řízky, nad tím knedliky se svíčkovou, potom následuje smažák s tatarkou na topu jsou plátky tlačenky, zdobené prejtem z jitrnic a jelítek - prostě hlavně "ať je toho dost" (někdy mám pocit, že jsou to genetické důsledky přídělového systému za protektorátu ...). Každá jenom trochu prostší pizza je po pravého Čecha úplný shit.

---

Že pravou cenu pizzy dělá opravdu dobrý koláč, co voní nádherně po olivovém oleji, na něm jednoduché, ale kvalitní sugo s plnou a propracovanou chutí, a prostý, ale kulervoucí přídavek salámů, nebo sýrů, nebo ryb ... ?

0 0
možnosti

Máte celkem bujnou fantazii, nechcete se dát na psaní něčeho delšího?

0 0
možnosti

Mohu-li doporučit, odpusťte si ty ilustrační snímky od "profi" agentur. Nikdo nejí ze země či ze stolu a vypadá to lacině trapně.

Vždyť máte nádhernou sbírku profi obrázků svých autorů, které skutečně budí chuť k návštěvě a jídlu.

Ušetříte a neznechutíte. Ty vaše fotky jsou natolik úžasné, že si společnost takové ubohosti  a ještě na titulce nezaslouží.

2 1
možnosti

O66t38a 92B14a69r11t50o90s

4. 4. 2014 22:45

Tak, agenturní je pouze ta první fotka v galerii. Video i ostatní fotografie jsou zcela autentické.

1 0
možnosti

naprosto tuctová a poměrně drahá pizza. V Praze je mraky lepších pizzerií. Ovšem ty si nezaplatili anketu..

3 0
možnosti

O39t72a 25B95a67r32t55o22s

4. 4. 2014 22:49

V Praze jsou akorát tak mraky podvodníků, co dělají urážku pizzy na vyjetém mogulu, na kterou naplácají hory eidamu, šunkového salámu, polských rybiček, turisťáku, ... ale hlavně "je toho hodně" - to je pak český "znalec" spokojený.

0 1
možnosti
Foto

J51a10n 12B32a19l55o23u58n

4. 4. 2014 20:48

Nehadejte se tu, akorat takove blbosti delame reklamu. Na pizze ujizdim, davam si ji minimalne 2x tydne a o zadne ankete jsem nevedel, takze pochybuju ze to je nejaky rozumny vzorek zakazniku, napriklad Pizza Sicilia sem v seznamu nenasel a koho sem tam dovedl tak mi potvrdil ze je vyborna, mozna proto ze ma rozvoz od jidloted a ne damejidlo. Objektivne ale nejde udelat anketa, kde by byl opravdu prumerny vzorek zakazniku, vzdy to bude necim ovlivneno, zde predpokladam podniky zarazenymi do dvou v clanku zminenych siti ;-D

1 0
možnosti

No nechci to shazovat, ale pizza nuova je jiny level. A pocet hlasu pro grosseto je uplne irelevantni, protoze do grosseta obecne prijde mnohem vic zakazniku. A pak, bez urazky, cesi obecne jidlu moc nerozumi a vlastne vubec netusi, jak ma takova pizza vypadat. Ale dobry no, grosseto je taky docela fajn (krome toho jejich naprosto nechutnyho parniku, kde neni dobry vubec nic vcetne obsluhy...az na ten vyhled teda).

1 0
možnosti

kdyz ale do grosseta prijde vic zakazniku tak to asi nebude kvuli tomu ze delaji spatnou, nebo horsi pizzu (kuchyni) nez v pizza nuova...

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...