náhledy
Pizza patří mezi italské speciality, které dokonale zdomácněly v celém světě, i v Praze.
Autor: Expats.cz
Šéf pizzař Robert Štrba vytahuje z pece chléb.
Autor: Marek Burza
Vykynuté bochánky těsta
Autor: iDNES.cz
Takto si vrchní pizzař pohazuje s těstem, aby bylo co nejtenčí.
Autor: iDNES.cz
Bochánek začněte tvarovat rukama od středu.
Autor: iDNES.cz
Na pizzu jsou nejlepší rajčata San Marcano.
Autor: Marek Burza
Rajčatovou pastu nedrťte úplně najemno, nechte drobné kousíčky rajčat.
Autor: iDNES.cz
Margheritu poklaďte plátky mozarely.
Autor: iDNES.cz
Do pece se vejde 7 pizz.
Autor: iDNES.cz
Za dvě minuty je pizza hotová.
Autor: iDNES.cz
Nakonec kuchař poklade pizzu plátky mozzarelly.
Autor: iDNES.cz
Pizza margherita patří mezi nejoblíbenější druhy.
Autor: iDNES.cz