Diskuze
VIDEO: Pohlreich jako šéf v obří školní kuchyni, zabijáku čerstvosti
Děkujeme za pochopení.
T59o26m90á84š 38M93á85č79e19k
Když vaříte 2 500 obědů slovy dvatisíce pětset, a pak to někam vozíte, tak z toho dobré nikdy jídlo nebude. Kdo vymyslel a zainvestoval vývařovnu na 2500 obědů, ten určitě chodí na oběd někam jinam.
A74n89t42o85n55í90n 52S26e15b13e44r53a
Ja jsme to na delal tak, ze po vikendu jsem mel objed z domu, 2 x tydne jen ovoce a pecivo za par kacek no a dva krat tydne jsem sel na poradne menu do restaurace. Bylo to lepsi a cenove skoro na stejno nez zrat ty hnusy z jidelen....
K36a45t16e88ř33i82n69a 72V71a75š64á31k52o46v35á
Bože, nedělejte si iluze, že jídlo v kantýnách ve Francii je všude extra kdovíjaký....tři roky jsem tam studovala, bydlela na intru, a pak poměrně často jezdila na služebky.
Ano, je tam ten standard o třídu výš, ale jen v některých, a hlavně co se týče výběru, většinou je to formou spíš alespoň částečného volného bufetu.
Jinak ale rozhodně to není jídlo jako v restauraci, určitě je toho taky spousta z polotovarů, atp. Ze střední si pamatuju např. strašně mastný kolínka, každý druhý den hranolky s kečupem, atp.
A ty ksichty dělají Frantíci mnohdy i doma. Venku o to víc, to je jasný.
I52v57a 22D45o50l51a86n68s61k80á
Vina je predevsim v pocatecnim planovani. Jidlo se ma varit na miste kde se konzumuje a za naplanovani kuchyne a jidelny v jinych patrech stejne budovy bych poslala architekta na Sibir. Moc malo se mluvi o tom jak spatna architektura komplikuje zivot. Podle mne by architekti meli byt recenzovani jako se to dela s kuchari.
P16e98t84r 81T92á49b31o16r78s98k24ý
V Ústí nad Labem byla kdysi taková letáková dotazníková akce pro rodiče školních dětí:
1) Chcete, aby vaše dítě jedlo lépe?
2) Jste ochotni si za jeden oběd připlatit (tuším, že tam bylo asi 10 korun)?
Odpovědi 1) Ano 2 Ne.
Takže asi tak.
K10a78r79e59l 86D41u29f31e88k
Pane "šéfkuchaři", kritizovat umí každý. Přestaňte si hrát na dokonalého a běžte tu kritizovanou školní kuchyň na měsíc šéfovat. Pak uvidíme, zda pouze kecáte, či jste skutečně odborník !!!
J77i45ř34í 26K58o71h21o16u30t
Korf.... nežer ho tak. Stejně ho nezajímá vaše dobro, ale vaše peníze.
J31o15s17e11f 84G89r59u46b78e79r
Zdendu uznavam, myslim ze mu muzeme byt vdecni ze nam otevrel oci do jakych restauraci jsme chodili, a sjednal castecnou napravu, ale u te jidelny me mrzi, ze tam
ty studenty vykoupal a že ti kuchari a kucharky kdyz uz tam chodi za ty male prachy a narocnou praci nejsou schopni poradne dochutit, reba tu polevku pro Francouze
T23o82m30á35š 92T83a55t54í36č41e68k
V tomto případě tu nápravu zjednal.
T41o28m58á51š 85T63a32t27í82č95e19k
Hm, k té revolucionářce bych se připojil. Hned a bez oponování.
J62i78n69d71ř27i41š39k82a 86B73u48r87g67e93r24o98v32á
Tři tisíce obědů?! To je sebevražda kuchaře. A Francouzi? Jsou v Čechách, musí slevit z nároků. Nám by taky nechutnaly živé ústřice a žabí stehýnka či hlemýždi. Blééé!
P74a25v66e79l 87M45o88r86a58v59e98c
sneci a zabi stehynka jsou moc dobry
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Pronájem RD 2+kk, Kolovraty
Do Lipan, Praha 10 - Kolovraty
14 000 Kč/měsíc