Diskuze

Šéf zachraňuje slušné bistro pro cyklisty. I se smažákem pro Poláky

V kuchyni kluk, co tvrdí, že gastronomií žije a vařit ho evidentně opravdu baví. A majitelé, kteří tuto kuchyni dotují z truhlářské výroby, aby na konci světa mohli poskytovat dobré jídlo a slušné ubytování cyklistům, kteří si tu projíždějí jeden z nejkrásnějších singl treků světa. Kdo by se nesmiloval.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moji rodiče bydleli kousek od té hospody. Mockrát jsem šel kolem, ale nikdy mě nenapadlo jít dovnitř. Tvářilo se to jen jako penzion, navíc zavřený.

0 0
možnosti

A89n64n67a 57Č19e34r93n98á

3. 9. 2018 13:57

Do hospody chodím na to, co si neudělám doma, tedy i smažák. Jsem tedy Polák?

Doma moc nepěstuju mouku, tedy chodím do okolních hospod na smažené sýry. Jakékoliv. Dnes jsem měla grilovaný hermelín na zeleninovém salátu. Kdyby na menýčku nebyl, tak nikam nejdu a dám si doma pečené maso, bez trojobalu. ;-)

0 0
možnosti

Zdenek ma jiste pravdu ze to chce moderni pojeti v nasich restauraci ale smazak ten proste miluju. obcas si ho proste rad dam.

7 0
možnosti

On taky není smažák jako smažák. Když do něj prsknete nejlacinější eidam a osmažíte ho v přepáleném oleji, tak to není k jídlu.

3 0
možnosti

H64o27r19s76k90ý 60P83e32t92r

28. 8. 2018 20:00

Mě se to p s háčkem líbí, já bych to klidně zavedl, četlo by se to jako "př". Bylo by to podobné jako ruské šč, které se taky píše jedním písmenem. Vždyť kolik je takových slov - ..dám si vepře s trochou pepře..to by se ušetřilo písmenek. :) Dokonce i Ovčáček by to měl s tím nenalezeným časopisem o písmenko jednodušší.. :)

4 5
možnosti

Ta pomocnice je dobrá ukázka toho, že maturita má smysl. Ale teda...ještě aby ti lidi prošli jen, pokud to opravdu umí.

0 0
možnosti

Tak na toto snad stačí ZŠ, ne?

12 0
možnosti

Zdenda je stejně super člověk..

21 2
možnosti
Foto

Ta blonďatá majitelka byla hloupá až retardovaná. To nejde jinak napsat.

4 45
možnosti
Foto

Promiňte, ale žena, která se neustále všemu chichotá, sklání hlavu a zakrývá si jí u toho rukama a hlavně se hihňá všemu, co Polreich řekne + není schopná ze sebe dostat normální kloudnou větu, takového člověka nemůžu považovat za normálního, to se na mě nezlobte.

7 23
možnosti

Nemastný, neslaný díl. Pouštím si "Ano, šéfe" místo večerníčku, ale tohle už byla nuda. Je opravdu cítit, že pan Pohlreich udělal dobře a byl opravdu nejsvyšší čas skončit. Hi, Zdeněk ! ;-)

4 22
možnosti

Podnik a tak v pohodě, ale jinak souhlasím, nemělo to šťávu. A i u některých dřívějších dílů z toho dělá Remunda nebo jak se jmenuje úplně něco jiného než byla původní myšlenka (třeba díl v Brně v Bronxu byla ukázková agitka všech možných místních aktivistů a nebyl to jediný díl.

Uvidíme těch pár dalších posledních dílů, třeba tam budou i lepší.

Co mě teda zaráží, že se čeká na odvysílání prakticky rok, to už tam ten daný podnik nemusí ani být....

7 0
možnosti

Jeden z nejsympatičtějších dílů...

17 1
možnosti

Podnik a tak fajn, ale jinak nuda, takové nemastné neslané - viz výše.

2 1
možnosti

Ochutnal som už mnoho špecialít, aj krokodíla, pštrosa,..., ale smažáček je smažáček, vždy som sa naň tešil, keď som prišiel domov.

36 5
možnosti

Tak to Vám upřímně závidím. Mít na vrcholu gastronomického žebříčku jídlo za 50 korun (předpokládám, že smažáček nemusí být nutně párován s nějakou přílohou, asi je to delikatesa sama o sobě) je jistě příjemná věc do života. Taky bych chtěl mít největší pochoutky dostupné za půlhodinovou mzdu.

3 59
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...

2. týden: Vyhrajte dobroty pro batolata v hodnotě 3 466 Kč
2. týden: Vyhrajte dobroty pro batolata v hodnotě 3 466 Kč

Zúčastněte se volby jména roku 2024 a správně odpovězte na soutěžní otázku.