Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Pohlreich se vrací na obrazovky jako šéf záchranář. Pořád je to síla

„Nic se za šest let, co Ano, šéfe! natáčíme, nezměnilo. Jen je více lidí, kteří mají touhu pořad využít jako reklamu,“ říká šéfkuchař Zdeněk Pohlreich k šesté premiérové řadě formátu vycházejícího z kultovního pořadu Gordona Ramseye. Sám se ale za těch pár let přece jen trochu vyklidnil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

chladnokrevnej českej byznysR^ dodávám

0 0
možnosti
FH

Mne nejvíc zaujal Kuře :-)

2 0
možnosti
Foto

To není kuchař. Je to sprosťák a hulvát, který nepatří na obrazovku. Jestliže mu vadí například Kečup, tak ať ho nepoužívá a nevyhazuje ho z okna. Mohlo by se mu stát, že tamtudy někdo vyhodí jeho.

5 49
možnosti
KD

K98a56r54e83l 69D15r17d33a

29. 8. 2015 14:14

Při srovnání s pořady Gordona Ramseye, je to ještě hodně slaboučký čajíček. U Gordona tomu chybí už jen popravy v přímém přenosu. ;-)

  Chtěl bych vidět v Česku cokoliv fungovat s takovým výkonem. ;-D

  Proti tomu, my umíme fakt dobře provozovat českou zaprděnost a nepřínosné kibicování všeho, hlavně jakýchkoliv změn k civilizaci. ;-D

13 3
možnosti
JP

Ten porad samotny by me zajimal, ale nesnesu ty lidi typu Pohlreich, co porad melou pantem, polovina z toho co reknou je polopravda, dalsi cast lez a jeste to podavaji tak, ze kdo tomu neveri je blbec. Jasne, je to zabavny porad, ale z toho Pohlreicha je mi spatne.

8 28
možnosti
Foto

Pane Plachetko mám pro Vás jedno doporučení a ten pořad nesledujte a melte si někde ty svoje žvásty u piva někde doma

0 0
možnosti
PH

P26e62t22r 97H23o50r77á90k

28. 8. 2015 21:46

Nemohu se na toho balíka dívat, takže to po krátké chvíli přepnu, ale asi nejsem cílový divák.

3 15
možnosti
VN

Těším se :-) Po 14 dnech po Čechách, kdy jsem zažil,že 80's stále žijou. Že pod pojmem " královský řízek" se ukrývá sýr s šunka od snídaní :-) kdy mi v nějaké pohádkové restauraci řeknou,že na kase te pak okradou...a to do písmene za ty blafy (Fábula).

Zdenda nám celou dobu dodává inspiraci. Díky

14 3
možnosti
PD

P58e36t53r 40D96o64k33t72o51r

28. 8. 2015 17:32

mě příde, že hrozně sešel, je z něho dědula

2 17
možnosti

Každý stárne, a navíc pokud máš poměrně vážně nemocnou manželku, tak ti to taky na kráse nepřidá :(

12 0
možnosti
MH

V tomto díle mne přišel Pohlreich špatný. Kuchaře sice vystihl dobře ve smyslu, že si o sobě myslí strašně moc a vaří průměr, ale ikdyž byl kuhař afektovaný a celkově takový divný, tak rozhodně rady ZP poslouchal a snažil se jimi řídit. Polreich se tady nedokázal přenést před jeho osobnost a místo, aby zůstal jako profesionál, jehož úkolem je přetvářet business, tak dělal nějaké scény na základě marginalit (kuchaři se bavili o osobních plánech na víkend před jeho příchodem), vnucoval majitelům, že hledají furt nějaké výmluvy (ačkoliv mu neřekli ani jedinou a slepě ho poslouchali až natolik, že měnili bilboard hned druhý den po jeho kritice, za což je také hned sprdl). Tady si ZP honil trochu ego na někom o kom věděl, že umí docela vařit, ale chtěl mu ukázat že rozhodně ne tak dobře jak on sám.

10 1
možnosti
KD

K68a11r36e40l 54D51r60d38a

28. 8. 2015 17:35

Až na to, že o tom to nebylo. Popisujete, co si měl "náhodný" divák myslet. Sledovanost zaručena... Ten konflikt se tam musel vytvořit pro diváky. 

  Pokud by tam tohle "honění ega" nebylo a byl to díl, kde si budou dva kuchaři klidně vysvětlovat jak se co vaří, budete první, kdo to vypne. ;-)

  Ostatně, tady šlo o změnu přístupu a myšlení. Pohodička a víkendové radovánky byly opravdu zcela mimo. Pěkně to Zdeněk rozsvítil a k věci. ;-)

5 0
možnosti
KD

K49a56r91e93l 21D61r12d55a

28. 8. 2015 14:42

Díl o Bastile mi přišel fajn. Konečně žádní zoufalci, ale debata o solidní kuchyni. Mám pocit že dramaturgie přidává na obrátkách.

  Rozčísl to Zdeněk, když prohlašoval, že nejde o žádnou TV reklamu zdarma, ale smyslem je "vyvolat konflikt" pro diváky. Aneb, hned zde máme odkopaný smysl pořadu. ;-D To ale nic nemění na přínosu popularizace dobré kuchyně.

  A informace ze zdejší diskuse také sedí. Bastila právě zavřela a stěhuje se do Cerhovic. To zatím Zdeňkovi uteklo. Proč dělat slušný podnik v místě, kde lišky dávají dobrou noc? Podle mě jsou Cerhovice pro "motorest" na cestě do Plzně mnohem šikovnější. Beroun byl hned za Prahou. Tady je skutečně šance na odlákání hostů z dálnice větší.

  Tak příště by mohl Zdeněk hodnotit i volbu lokality. 

   A ještě mám jeden námět. Naše závodka najela na vaření bez soli. Neskutečné. Neosolené jídlo je hnusné a na talíři se s ním moc dělat nedá. Někdo jim to podle něčeho přikázal a oni se toho drží. Potkal jsem i restaurace, co dostaly stejný příkaz. To vůbec jde? Hroznými jídly odrazovat hosty a přežít? Nedalo by se to otevřít? Až na to, že jak čtu, díly už jsou natočené. Teď jdou pouze do vysílání. Na nápady je asi dost pozdě. ;-)

1 0
možnosti
TH

T12o33m87a80s 18H53a53t77l91e

28. 8. 2015 14:09

..být kuchař a udělat mi nad jídlem ksichty, jako tenhle prsatý kuchař, dal bych mu na budku !! To by asi ksichty nedělal !!

0 24
možnosti
Foto

Proto jste primitiv a on kuchař :-P

20 1
možnosti
  • Nejčtenější

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů

24. dubna 2024

Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu

18. dubna 2024

Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....

Jediné kuře a rázem máte s minimálními náklady oběd pro početnou rodinu

21. dubna 2024

Vyplatí se koupit kuře v celku a naporcovat si ho sami, protože celé kuře běžně získáte i za cenu...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu

20. dubna 2024

Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...

Vyfoťte svou zahradu a sdílejte její příběh. Rozdáme pomocníky za sto tisíc

24. dubna 2024

Mít možnost opečovávat svůj vlastní kousek země nebo něco pěstovat alespoň na terase, dvorku či...

Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů

24. dubna 2024

Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...

Žádná mřížka ani pánev. Steak lze připravit přímo na rozpálených uhlících

23. dubna 2024

V pořadu Česko na grilu na Primě se objevila neobvyklá výzva. Připravit hovězí steak přímo v ohni....

Umí člověka rozpohybovat i vytáhnout z deprese. Vepříci, koně, psi i delfíni

23. dubna 2024

Nejenže jsou lidem věrnými souputníky. Zástupci živočišné říše jim mohou i vylepšit fyzické a...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...