Diskuze
Pohlreich žasne nad tristní wellness kuchyní pro důchodce ve Hnačově
Děkujeme za pochopení.
M69i15l98a71n 84P88a19v95e74l10k29a
Pohlreich přece není žádnej kuchař, to už všichni museli poznat. Je to bývalý agent StB s krycím jménem Šoulet, který se infiltroval do gastronomie, aby vytvořil předpolí pro praní stbáckých černých fondů. To se mu povedlo, přičemž se, tak jako bokem, naučil dělat chlupatý knedlíky a teď s tím válcuje celou zem.
J65o77s53e50f 92V66l77t62a94v63s29k87y
Nevim jak je to dnes, ale v druhe polovine devadesatych let byli kuchari vetsinou vyuceni automechanici a nebo pokryvaci strech. Pry to tenkrat umeli uvarit lepe nez vyuceni kuchari.
J97o26s83e11f 21V87l78t82a95v62s49k52y
Cesko je holt turisticka velmoc a lidi tam jezdi hlavne proto, ze se v Cesku velmi dobre vari :)))
M88í44r97a 58K55r69a61t72o60c40h54v18í65l
Byl jsema si před půl rokem v Praze a na Příkopech v jednom zařízení, jehož kuchyně patří panu Pohlreichovi jsem si dal oběd. Sekaný telecí řízek, nějaký jakoby jägersosík a brambor, polévka rajská. No v
Nechanicích v hospodě na náměstíčku meníčko za 25% ceny pana P je proti tomu Božská mana. Pana P docela uznávám, ale měl by si zamést před vlastním prahem.. Nebo na mně poznali, že jsem vidlák a nedosahuji úrovně pražských gurmetů a tak to na mně zkusili
S53t81a81n11i86s73l51a79v 82K28r89e91j22c72a87r
Je zajímavé, že pan Pohlreich nachází to co ČZPI nenachází! Osobně by mne též zajímalo kam se podějí všichni ti absolventi hotelových škol. Jak mohou v 21. století odmaturovat když následně nejsou schopni odvádět profesionální práci. Možná vařili pro medvědy a když ti s nimi nebyli spokojeni skončili jako Kachna v Novácké hospodě. Souhlasím s tím, že se těžko nachází machr jako Sváta Kuřátko. Osobně jednu hospůdku znám, nejsem sám, a tato má narváno nejen kvůli pivu ale k excelentní baště a strávníci se sem i vracejí.
F41r67a81n81t90i11š49e76k 43S64r46b17e58k
Ať se pan Pohlreich mrkne na jídla v mosteckém penzionu pro seniory Astra. Smíchy se neudrží. Jinak pokud slyším slovo senior, otevírá se mi kudla v kapse. Je to synonymum pro okrádání těch, co se často už nemohou bráńit. Pokud jde o jídlo, tam to začíná.
R36o92m47a84n 38Č92e55c43h95u10r93a
Vyhledat lékaře...
D11u19š60a78n 68M62a57s83á29r
Docela rád bych šéfa pozval na oběd k nám do firmy. Domnívám se, že by Pohlreicha kleplo. Nevaří se tam dobře, žádný gastronomický orgasmus se nedostavuje. Ale protože hlad je nejlepší kuchař a správný strávník je srdcař, zbaštím vše. Jinak, není nad dobrou přípravu na důchod.
M72i71l36a73n 52C42o14u67f32a37l
Pana Pohlreicha obdivuji a mám rád. Na nic si nehraje, říká věci tak jak jsou a jak je vidí a co navíc! Své práci rozumí!!! Nejvíc mě zaráží pravidelný nepořádek ve všech jím navštívených zařízeních. Přitom majitel ví, kdy přijde poprvé! To je takový problém aspoň pořádně uklidit? V lednici plesnivé maso, jak to asi vypadá v restauracích, když nikoho nečekají? Byl jsem v létě v ohodnoceném podniku - 3 hvězdičky rodiny Tlustých v Lednici na Moravě. Až pojedete kolem, zastavte se, sednete na zadek. Vzorný pořádek, toalety super vyčištěné i během dne, obsluha vzorná, jídlo výborné a cena přijatelná.kapacita mým odhadem 200 lidí a musel jsem asi 15 minut čekat na místo! Čekání bylo příjemné u venkovního kruhového baru a perfektního plzeňského piva. Závěr? Když se chce, tak to jde!
B43a30r56b34o52r17a 82T79e42s96n70e81r86o26v36á
Souhlas, byli jsme u Tlustých i u Štěpána na Šumavě a v obou případech
L84u77m53i11r 47N19o27v22a65k
tak ať je naučí vařit barcelonskou paellu bez fazolí, jako to udělal v tom svém cestovatelském pořadu a ještě to nazval "španělský rizoto", to se tam dveře utrhnou
I66v81o 90D63o95l36e52ž47a66l
v článku je napsáno omývají
O88d14s54t25r55a73n18ě51n31ý 11U89ž48i57v25a93t46e84l
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc
Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...