Diskuze

Báječný tip na originální táborák ze starého pařezu

Výbornou fintu, jak si udělat jednoduše táborák, Hobby.cz objevilo během "burčákobraní" v Praze u Hamerského rybníka. Majitel vinárny použil starou dřevorubeckou fintu, aby nemusel zakládat ohniště.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Honza20hk

6. 11. 2011 17:30
pařez

Pařez?......nejlepší vyrvat ho  traktorem.A je pokoj.:-(

0 0
možnosti

Bug02

19. 9. 2011 10:00
no

bude takhle hořet bříza?

0 0
možnosti

daBmV

19. 9. 2011 17:09
Re: no

nevim, jestli ti jako Prazak muzu odpovedet, ale bude ;-)

0 0
možnosti

Mražená spermie

14. 9. 2011 10:57
***

Dobrý je také táborák ze starého otomanu. Ani nemusíte nic nařezávat.

0 0
možnosti

kajak v zakoně

13. 9. 2011 19:51
zejímavé, co se tady sešlo vesničanů...

kteří se můžou pochlubit, že poprvé mají k tématu co říct...;-DR^

0 0
možnosti

Své dukáty věnuji na chudé psy

13. 9. 2011 19:30
V Praze objevili Sibiř :-)

Tomuhle "vynálezu" se taky řiká sibiřská svíce a je to opravdu fajn, pár svící zpestří každou kalbu ;-)

.

Jen bych v zájmu bezpečnosti doporučoval

a) Naříznout špalky ještě za střízliva

b) Nezkušení s motorovkou ať si raději navrtají 2-4 díry šikmo odspodu bokem pomocí tlustého vrtáku na dřevo. Vpich se může lehce vymkout z ruky, chybně vedenou pilu to vymrští nahoru a udělá vám slušivý zářez třeba na čele. Pak už kamarádi jen udělají druhý řez příčně a máte svíci i z vlastní šišky ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

villík

13. 9. 2011 19:40
....nebo taky kanadský woodcutter´s cooker

Takže objevili současně i Kanadu.

0 0
možnosti

Marki123

13. 9. 2011 19:21
Stačí jeden kousek tuhého lihu

a naříznout do kříže. Hoří i to i tak dobře.

0 0
možnosti

villík

13. 9. 2011 19:21
Když se udělají 3 zářezy po 60°......

.... tak se dole nemusí žádnej otvor dělat a stačí pro vzduch plocha všech šesti vstupů. Zapaluje se to nahoře. Hoří to pak při průměru polena nad 20cm skoro 12 hodin....

0 0
možnosti

gazda2

13. 9. 2011 18:28
Ten vpich je pro laiky docela nebezpečný.

Hoří to i bez něho. Samozřejmě v internetové diskuzi umí vpichy teoreticky každý, ale opravdová pila je dobrý sluha, ale někdy i zlý pán.  Jinak se tomu říká  ruská,  nebo libozvučněji římská  svíce. Když to dohořívá, stejně se hořejšek rozpadne a udělá si to téměř klasické ohniště.

0 0
možnosti

kilociP

13. 9. 2011 18:24
Idealni zpusob

jak podpalit les...

0 0
možnosti

semelik

13. 9. 2011 17:37
to je podpobný jako ten Rusák, co si koupil motorovou

pilu a za měsíc je v prodejně s reklamací:

Tady se v návodu píše, že to zmákne 8 kubíků za den a já, ať dělám co dělám, víc jak 4 nezvládnu.

Prodavač se podívá na pilu, nastartuje ji a zkoumá řetěz.

Vtom Rus zbystří, chvilku poslouchá pak prohlásí "Co to tady tak vrčí?"

No a podobně se dá "objevit" i využití pařezu, nouzově jakéhokoliv silnějšího polena.

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...

Velvyslanectví Alžírské demokratické a lidové republiky
Administrativní pracovník

Velvyslanectví Alžírské demokratické a lidové republiky
Praha