Diskuze
VIDEO: Skelet z bažanta nevyhazujte, dostanete z něj famózní vývar
Děkujeme za pochopení.
V93l62a90d77i75m97í74r 70J47i10r88ů48š42e67k
Mně se nejvíc líbí to servírování. Talíř jako lavór a nalije tam toho jak pro vrabce. Škoda ho špinit.
A68l27e81x12a30n31d51r 49K13o32s43t74k89a
Naprosto běžně takto dávám vyvařit skelet po upečeném kuřeti, tedy i obrané kosti stehna. Ne, že by z toho byla polévka jako taková, ale výborný vývar na nějakou omáčku to dá. Nebo samozřejmě jako základ do následně vařené polévky.
D68a27v35i66d 35K87o30m70á13r29e13k
Když mi zbydou kosti po vykošťování kuřete (nebo jakéhokoliv jiného zvířete),tak taky dělám vývar ale pouze ze sirových kostí. Obrané kosti z pečeného kuřete jsem ještě nezkoušel vařit,to slyším poprvé.
L77u27d38v84í30k 12G10a85j54d29o84š67í39k
HOBBY.cz začíná být hodně špatná rubrika.
Zvířata, zvířata, zvířata, žrádlo, zvířata, žrádlo, žrádlo, PR Mountfeeldu, žrádlo zvířata, zvířata...
TO fakt není jiné téma? Nebo lidi zajímá jako koníček už jen žřádlo a chození do ZOO na opice?
A12l94e23x54a59n68d43r 10K17o86s11t30k73a
Přes léto tu ještě bývá zahrada a dílna. Divné, v zimě je dílna též dostupná, plus je naopak víc času na případné kutění doma. Plus by mi logika říkala, že je takto, těsně před jarem čas na nějaké články ohledně pařenišť, skleníků, hlín, substrátů, případně hydroponie atd.. Když o tom je článek v červenci, tak už je s křížkem po funuse. Zato teď? Ráno 2-3 nad nulou, v poledne 12, ideální na výsev do pařeniště, případně udělat pařeniště o nejbližším víkendu..
P31e22t53r 46S97v24a61č97i51n14a
Hm, kosti ve vodě. To je na nobelovku, fakt novinka
M22o64n81i29k43a 88R44o67l83l58o95v64á
No,nevím.Z 1 skeletu famózní vývar............a který bažant má játra o váze 200g taky nevím
E40l73i75š20k43a 85S13v70o39b36o63d55o79v86á
No přece ten, který samotný stačí na super vývar...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc
Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu
Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...
Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů
Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu
Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....
Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu
Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Jako dítě miloval Bajaju. Dnes vyrábí zbraně a díky šermu žije v minulosti
Na hradech a zámcích či ve filmech, jako je třeba pohádkový Bajaja, ho fascinovali šermíři, a tak...
Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů
Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...