Diskuze

VIDEO: Skelet z bažanta nevyhazujte, dostanete z něj famózní vývar

Když už si dáte práci se sháněním bažanta, vyplatí se zužitkovat ho do posledního kousku. Po oddělení prsíček a stehen zbude skelet a křídla, ze kterých se udělá výborný vývar.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mně se nejvíc líbí to servírování. Talíř jako lavór a nalije tam toho jak pro vrabce. Škoda ho špinit.:-/

0 0
možnosti

Naprosto běžně takto dávám vyvařit skelet po upečeném kuřeti, tedy i obrané kosti stehna. Ne, že by z toho byla polévka jako taková, ale výborný vývar na nějakou omáčku to dá. Nebo samozřejmě jako základ do následně vařené polévky.

0 0
možnosti

Když mi zbydou kosti po vykošťování kuřete (nebo jakéhokoliv jiného zvířete),tak taky dělám vývar ale pouze ze sirových kostí. Obrané kosti z pečeného kuřete jsem ještě nezkoušel vařit,to slyším poprvé.

0 0
možnosti

HOBBY.cz začíná být hodně špatná rubrika. :-(:-(

Zvířata, zvířata, zvířata, žrádlo, zvířata, žrádlo, žrádlo, PR Mountfeeldu, žrádlo zvířata, zvířata...

TO fakt není jiné téma? Nebo lidi zajímá jako koníček už jen žřádlo a chození do ZOO na opice?

0 0
možnosti

Přes léto tu ještě bývá zahrada a dílna. Divné, v zimě je dílna též dostupná, plus je naopak víc času na případné kutění doma. Plus by mi logika říkala, že je takto, těsně před jarem čas na nějaké články ohledně pařenišť, skleníků, hlín, substrátů, případně hydroponie atd.. Když o tom je článek v červenci, tak už je s křížkem po funuse. Zato teď? Ráno 2-3 nad nulou, v poledne 12, ideální na výsev do pařeniště, případně udělat pařeniště o nejbližším víkendu..

0 0
možnosti

Hm, kosti ve vodě. To je na nobelovku, fakt novinka

0 0
možnosti

No,nevím.Z 1 skeletu famózní vývar............a který bažant má játra o váze 200g taky nevím;-)

0 0
možnosti

No přece ten, který samotný stačí na super vývar... ;-D

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...