náhledy
Plněná a grilovaná rajčata. Bez masa, jen s toustem, bylinkami a olivovým olejem.
Autor: www.iprima.cz
Rajčata seřízněte.
Autor: www.iprima.cz
Seříznutá rajčata vydlabejte.
Autor: www.iprima.cz
Z plátků toustového chleba odřízněte okraje, pokrájejte ho na malé kostičky, vložte do misky, opepřete a osolte.
Autor: www.iprima.cz
Trochu čerstvé petrželky nasekejte nadrobno a přidejte do misky ke chlebu.
Autor: www.iprima.cz
Přihoďte i další čerstvé bylinky, třeba trochu oregana, šalvěje i rozmarýnu.
Autor: www.iprima.cz
Přilijte trochu olivového oleje i šťávy z dužniny rajčat, aby chleba zvlhnul a změknul.
Autor: www.iprima.cz
Rukou hmotu propracujte.
Autor: www.iprima.cz
Vydlabaná rajčata naplňte chlebovou směsí.
Autor: www.iprima.cz
Náplně by mělo být přes okraj.
Autor: www.iprima.cz
Naplněná rajčata usaďte na pánev vysypanou solí (aby po ní neklouzala), přikryjte je seříznutou částí a šup s nimi na gril rozpálený na 180 až 200 °C.
Autor: www.iprima.cz
Po sedmi až 8 minutách by mělo být hotovo. Ugrilovaná plněná rajčata zakápněte olivovým olejem a můžete ochutnávat.
Autor: www.iprima.cz
Grilovat lze i směs hub s pórkem jako špízy, jen to chce tu správnou marinádu.
Autor: www.iprima.cz
Zdeněk Pohlreich u grilu, který bere jen jako "jinou kuchyň". A jako skvělou příležitost, jak s minimálním úsilím pohostit spoustu přátel.
Autor: www.iprima.cz
I při grilování si dejte záležet na servírování.
Autor: www.iprima.cz
Steak se dá na grilu připravit i na asijský způsob. Na to si Zdeněk Pohlreich v prvním díle Rozpal to šéfe pozval ty správné kuchařské odborníky, Jana Davídka (vpravo) a Antonína Bradáče.
Autor: www.iprima.cz
I grilovat se dá opravdu ve velkém stylu. A navíc asijském.
Autor: www.iprima.cz