Diskuze
Blogerka iDNES.cz vaří kompletní Sandtnerovou. Už má 180 receptů
Děkujeme za pochopení.
Camomille
No..
Kdybych neviděla film Julie a Julia, možná by mě to i nadchlo. Takhle mi to připadá jen jako česká kopie. Každopádně slečně fandím, vypadá sympaticky a je fajn, když v dnešní době vaří bez náhražek.
Zefram Cochrane
krásný a obdivuhodný projekt
V každém případě zajímavější a úctyhodnější než "První guláš jsem dělalatři dny" (pro zapomnětlivé: http://ona.idnes.cz/prvni-gulas-jsem-delala-tri-dny-priznava-autorka-kucharky-p3u-/recepty.aspx?c=A110629_181900_recepty_jup )
Tato slečna si rozhodně zaslouží obdiv. Už jen svým postupem - koukne do klasiky (tzn. že nehledá vše jen na internetu) a potom popíše se všemi záludnostmi. A světe div se, svoje zkušenosti nabídne zdarma a nedělá si reklamu na prodej knížky. Více takových lidí.
ghan-buri-ghan
"Bavilo mě v kuchyni experimentovat..."
Jasný, tak mě někdy pozvi. Budeme experimentovat, klidně i v kuchyni, ložnici, obejváku, koupelně, kdekoliv. Fantazii se meze nekladou
lechaii
Huráá - fotky :D
Máme tuhle kuchařku doma, naskenovanou od mámy a ta ji má od prababičky, není kompletní a nemá už ani původní desky, zato je stoprocentní originál, prvorepublikán, kterého by jsme za novodobou kopii nevyměnili ani za nic :) A ty dobroty!! Ale nejsou v ní ty zatracené OBRÁZKY!!! Jenom občas kresbičky. Takže sama občas plavu, jak by měl vlastně výsledek vypadat (teda když nemluvíme o knedlících, ale o méně typických baštách) a díky odvaze této slečny mám alespoň nějaké vodítko. Takže děkuju a držím pěsti.
Inkvizitor Johny
V pohodě
Docela dobrej nápad. Akorát mám takovou malou off topic poznámku - Tady je hezky vidět, jak je ta česká tradiční kuchyně těžká a nezdravá.
baki
Re: V pohodě
Přesně tak. Přítelovi česká klasika chutná ale nechce ji jíst, protože ho to unavuje. I časově je to náročné, člověk si věci připraví a pak kolem toho třeba dvě i víc hodin běhá, jak se to peče, pak se to sní a všichni odpadnou na další dvě hodiny, aby to vůbec mohlí strávit. Nějak moc nechápu takový způsob trávení volného dne...
koraladluhousek
nejvetsi znalci vareni
co pisi zde v diskusi by se autorce meli vysmat, protoze obcas pouziva substituty a to jak vi kazdy fasounkoidni zvanil o vareni se preci nesmi
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc
Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...